Η Μπάγερν προλαβαίνει τους μνηστήρες και καταθέτει πρόταση ανανέωσης σε αναγεννημένο αστέρι της

Σε συζητήσεις με τον Λερόι Σανέ για την ανανέωση του συμβολαίου του αναμένεται να έρθει η Μπάγερν Μονάχου σύμφωνα με όσα ανέφερε σε δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της γερμανικής ομάδας, Ούλι Χένες.

FILE - Bayern Munich's manager Thomas Tuchel waits for the start of a friendly soccer match against Kawasaki Frontale at the National Stadium in Tokyo, Japan, Saturday, July 29, 2023.(AP Photo/Shuji Kajiyama, File)
Ο Τόμας Τούχελ στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου AP

Αρκετές αλλαγές έκανε στο ρόστερ της στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο η Μπάγερν Μονάχου, η οποία θέλησε να στηρίξει τον Τούχελ και να ενισχύσει την ομάδα, με αποκορυφώμα την απόκτηση του Χάρι Κέιν.

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό των Βαυαρών μίλησε και ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Ούλι Χένες, ο οποίος αποκάλυψε πως αναμένεται το προσεχές διάστημα να γίνουν συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Λερόι Σανέ το οποίο εκπνέει το 2025.

"...Σίγουρα θα κάνουμε συζητήσεις τις επόμενες εβδομάδες για να επεκτείνουμε το συμβόλαιο του Λερόι Σανέ. Είναι ένας εξαιρετικά καλός παίκτης, ένας παίκτης κλειδί και θα ήταν καλό να έμενε στο Μόναχο για μεγάλο διάστημα. Είναι εξαιρετικός..."

Θυμίζουμε πως ο Σανέ έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη χρονιά με 7 γκολ σε 11 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Μπάγερν.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Τσέλσι: Οι "μπλε" κάνουν τεράστια ενέργεια για χάρη του "βιονικού" Τιάγκο Σίλβα

Ρόμα: Οι "τζιαλορόσι" απάντησαν στα σενάρια για τον Μουρίνιο με μία τους ανάρτηση

Το πάει στα άκρα ο Πογκμπά: Τι κίνηση έκανε για να αποδείξει την αθωότητά του

News 24/7

24MEDIA NETWORK