Η Μπάγερν την είδε Τσέλσι, πάει για Άγγλο παίκτη 50 εκατομμυρίων

Αν προχωρήσει η μεταγραφή, θα είναι ο τρίτος Άγγλος ποδοσφαιριστής μετά τους Κέιν και Ντάιερ.

Η Μπάγερν την είδε Τσέλσι, πάει για Άγγλο παίκτη 50 εκατομμυρίων

Η Μπάγερν Μονάχου έχει βάλλει έναν ακόμη Άγγλο ποδοσφαιριστή στο στόχαστρό της, μετά τις μεταγραφές των Κέιν-Ντάιερ και οι Βαυαροί εξετάζουν μια περίπτωση από την Premier League. Ο λόγος για τον Γιάκομπ Ράμσεϊ της Άστον βίλα ο οποίος έχει τραβήξει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων εντός και εκτός Αγγλίας.

Μέχρι στιγμής, η Νιούκαστλ έχει κάνει κρούση για τον 22χρονο, αλλά η ομάδα του Έντι Χάου πρέπει να κάνει μια σημαντική πώληση αν θέλει να τον αποκτήσει. Η Τότεναμ ενδιαφέρεται επίσης για την απόκτηση του Ράμσεϊ, αν η Βίλα αποφασίσει να τον αφήσει να φύγει από τον σύλλογο.

Ο Ράμσεϊ όμως έχει καθιερωθεί ως παίκτης-κλειδί στην ομάδα του Ουνάι Έμερι και μια μεταγραφή μακριά από το Βίλα Παρκ φαίνεται πως συγκεντρώνει πολύ λίγες πιθανότητες. Ωστόσο, σημαντικά έσοδα πρέπει να συγκεντρωθούν στη Βίλα πριν από το τέλος Ιουνίου, ώστε να είναι καλυμμένοι με το Financial Fair play, το οποίο μάλιστα, συμπτωματικά, έχει κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου στις Μπάγερν, Νιούκαστλ και τότεναμ.

Πιστεύεται πως προσφορές άνω των 50 εκατομμυρίων λιρών θα μπορέσουν να κάμψουν τις αντιστάσεις του Έμερι.

Όσον αφορά τα στατιστικά του, ο Ράμσεϊ έκανε το ντεμπούτο του με τη Βίλα στο πρωτάθλημα το 2019. Τον Ιανουάριο του 2020 υπέγραψε στην Doncaster Rovers ως δανεικός, σημειώνοντας τρία γκολ σε επτά αγώνες. Ο Ράμσεϊ έχει πραγματοποιήσει 115 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις για τη Βίλα, πετυχαίνοντας 13 γκολ, ενώ φέτος μετρά ένα γκολ σε 14 παιχνίδια.

Διαβάστε περισσότερα

Γιουνάιτεντ για Τούχελ, Τούχελ για Μπαρτσελόνα, Τεν Χαχ στον... πάγκο

Ντε Χέα: 6 μηνες μετά την αποχώριση, το σκέφτεται για Σαουδική Αραβία

News 24/7

24MEDIA NETWORK