Η Μπάγερν ξεπέρασε το ταμπού της πώλησης του Κίμιχ και η Bild ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει με την Σίτι

Το να φύγει ο Τζόσουα Κίμιχ από την Μπάγερν Μονάχου δεν αποτελεί πλέον σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Ποια είναι όμως η πραγματική διάσταση στο φημολογούμενο φλερτ με την Μάντσεστερ Σίτι;

Germany's Joshua Kimmich reacts during a friendly soccer match between Germany and Ukraine in Bremen, Germany, Monday, June 12, 2023. It is the 1000st match for the German national soccer team. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Κίμιχ με τη φανέλα της εθνικής Γερμανίας AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Τις τελευταίες μέρες έχει πάει συνδυαστικά η διαφαινόμενη αποχώρηση του Κάλβιν Φίλιπς από την Μάντσεστερ Σίτι και το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Πεπ Γκουαρντιόλα για τον Τζόσουα Κίμιχ της Μπάγερν Μονάχου. Η Bild σε μία εκτενή ανάλυση των παραπάνω θεωρεί πως δεν αποτελεί πλέον ταμπού για τους Γερμανούς να πουλήσουν το ποδοσφαιρικό εργαλείο.

Ας δούμε τι λένε στην Γερμανία για το θέμα...

Σε πρώτη φάση η Bild τονίζει ότι ο ποδοσφαιριστής πράγματι δεν είναι απίθανο να αποχωρήσει από το Μόναχο, έστω κι αν αισθάνεται άνετα στην πατρίδα του κι ενώ μόλις έχει μετακομίσει με την οικογένειά του στο νέο τους σπίτι. Αυτό που "καίει" βέβαια περισσότερο είναι η φήμη για τη Σίτι και το ενδεχόμενο της επανασύνδεση του ποδοσφαιριστή με τον Πεπ Γκουαρντιόλα που από την κοινή τους πορεία ο Κίμιχ είχε βγει στον αφρό.

Το γερμανικό Μέσο, λοιπόν, υπογραμμίζει πως η φήμη δεν είναι και τόσο "καυτή" καθώς επικαλούμενο της πηγής του δεν υπάρχει για την ώρα επαφή των νικητών του περσινού Champions League με την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Εάν είναι να γίνει κάτι με τον Κίμιχ η περίπτωσή του θα φορτσάρει το καλοκαίρι αφού η Μπάγερν δεν θέλει να "πειράξει" το ρόστερ στα μέσα της σεζόν.

Επίσης, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό στην όλη ιστορία είναι πως ο 28χρονος μέσος είναι δεσμευμένος με συμβόλαιο έως το 2025. Και κάτι άλλο που αγγίζει την όλη υπόθεση και ίσως προκαλέσει ντόμινο στο μέλλον είναι εικασίες που γίνονται στο Νησί περί ενδιαφέροντος της Σίτι για τον Ζοάο Παλίνια τον παίκτη δηλαδή που θα ήθελε να έχει διακαώς ο Τούχελ στο "6", αλλά η διοίκηση θεωρεί ακριβή την περίπτωσή του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK