Η Μπάρτσα αποφάσισε από τώρα για Φέλιξ και κυνηγά το... όνειρο

Την απόφαση να κρατήσει τον Ζοάο Φέλιξ και μετά από την ολοκλήρωση του δανεισμού του έχει πάρει η Μπαρτσελόνα σύμφωνα με κύκλους της ομάδας.

Η Μπάρτσα αποφάσισε από τώρα για Φέλιξ και κυνηγά το... όνειρο
Ο Ζοάο Φέλιξ πανηγυρίζει AP

Στην απόκτηση του Ζοάο Φέλιξ με τη μορφή δανεισμού από την Ατλέτικο Μαδρίτης προχώρησε η Μπαρτσελόνα στην εκπνοή της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου,

Ο Πορτογάλος από την πρώτη στιγμή έχει δείξει την αγάπη του για τους μπλαουγκράνα κάτι που δείχνει και η κίνησή του να δεχτεί να λάβει μόλις 400.000 ευρώ από την Μπαρτσελόνα ώστε να μην της δημιουργήσει πρόβλημα με το FFP.

Τόσο αυτή η κίνηση του Φέλιξ όσο και η γενικότερη επίδοσή του εντός αγωνιστικού χώρου αλλά και η συμπεριφόρα του εντός των αποδυτήριων κάνουν την Μπάρτσα να θέλει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της προκειμένου να τον κρατήσει στο ρόστερ της και μετά από το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, κύκλοι της Μπάρτσα αναφέρουν πως ήδη γίνονται οι απαραίτητες διεργασίες προκειμένου ο Φέλιξ να γίνει μόνιμος κάτοικος Βαρκελώνης ακόμα και ως ελεύθερος.

Προς το παρόν αυτό μόνο εύκολο δεν μοιάζει καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή για τον οποίο η Ατλέτικο Μαδρίτης έβγαλε από τα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα 127.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της από την Μπενφίκα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK