Η Μπαρτσελόνα τον πούλησε για "ψίχουλα" αλλά ο Τσάβι δεν απέκλεισε την άμεση επιστροφή του αντί ρήτρας 25 εκατ.

Στο ενδεχόμενο επαναγοράς του Αμπντέ Εζαλζουλί σε μία από τις επόμενες μεταγραφικές περιόδους αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Λουίς Ενρίκε.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez waits for the start of the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Villareal at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Thursday, Oct. 20, 2022. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα στην αναμέτρηση με τη Βιγιαρεάλ AP

Στην Μπέτις αντί του ποσού των 7.5 εκατομμυρίων ευρώ συνεχίζει την καριέρα του ο Αμπντέ Εζαλζουλί κατά κόσμον Εζ Αμπντέ με την Μπαρτσελόνα να εισπράττει από το deal ένα ποσό κοντά στα 7.5 εκατομμύρια ευρώ και να διατηρεί το 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, οι μπλαουγκράνα έχουν και τη δυνατότητα σε περίπτωση που μείνουν ικανοποιημένοι από την παρουσία του παίκτη με τη φανέλα της Μπέτις να τον κάνουν δικό τους είτε το καλοκαίρι του 2024 είτε αυτό του 2025 αντί του ποσού των 20 και 25 εκατομμυρίων ευρώ αντίστοιχα.

Το συνεχές ενδιαφέρον για τον παίκτη επιβεβαίωσε και ο Τσάβι λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως το ενδεχόμενο άμεσης επιστροφής του είναι εξαιρετικά πιθανό καθώς υπάρχουν οι προβλεπόμενες ρήτρες και ότι ένας από τους βασικούς λόγους αποχώρησής του είναι πως ήθελε να ξεκινάει ως βασικός.

"Υπάρχουν ρητρα επαναγοράς του Αμπντέ, η υπόθεσή του δεν έχει τελειώσει. Πάντα ήθελε να παίζει ως βασικός αλλά δεν μπορώ να του υποσχεθώ αυτό υπό το πρίσμα της υπάρχουσας ανταγωνιστικότητας."

Θυμίζουμε πως ο 21χρονος Μαροκινός αγωνίζεται και στα δύο άκρα της επίθεσης και πήρε μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα το 2021 αντί του ποσού των 2.000.000 ευρώ από την Χέρκουλες.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση