Η Μπάρτσα βλέπει το μεγάλο αντίπαλο του Παυλίδη για μελλοντικό διάδοχο του Λεβαντόφσκι

Παίκτης που κάνει παπάδες στην Ολλανδία φέρεται να έχει μπει στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα. Ο συγκεκριμένος δίνει μεγάλη μάχη με τον Παυλίδη για τη θέση του πρώτου σκόρερ.

AZ's Vangelis Pavlidis celebrates after scoring his side's second goal during the Conference League, round of 16, second leg soccer match between AZ Alkmaar and Bodo Glimt at the AFAS stadium in Alkmaar, Netherlands, Thursday, March 17, 2022. (AP Photo/Peter Dejong)
Ο Βαγγέλης Παυλίδης AP PHOTO/PETER DEJONG

Στο ολλανδικό πρωτάθλημα δύο είναι οι παίκτες που έχουν ξεχωρίσει και προπορεύονται στη λίστα των κορυφαίων σκόρερ. Ο ένας είναι ο δικός μας Βαγγέλης Παυλίδης που έχει σκοράρει 14 γκολ στην Eredivisie και ο άλλος ο Σάντι Χιμένεζ της Φέγενορντ ο οποίος έχει σκοράρει 13 φορές μέχρι στιγμής.

Η SPORT, λοιπόν, που ασχολείται εντατικά με το ρεπορτάζ της Μπαρτσελόνα αναφέρει ότι ο 22χρονος επιθετικός βρίσκεται στο στόχαστρο των Μπλαουγκράνα για το μέλλον. Το δημοσίευμα σημειώνει πως το αρμόδιο επιτελείο γνωρίζει καλά την περίπτωσή του και τον παρακολουθεί να διαπρέπει στην Ολλανδία.

Η Φέγενορντ απέκτησε τον Μεξικανό (σ.σ. έχει ιταλικό διαβατήριο ενώ είναι γεννημένος στην Αργεντινή) από την Κρουζ Αζούλ αντί 6.000.000 ευρώ το καλοκαίρι του 2022. Ο 22 φορές διεθνής φορ εκτόξευσε (σύμφωνα με το Transfermarkt) αμέσως την αξία του στα 40.000.000 ευρώ ενώ το συμβόλαιό του με τους Ολλανδούς εκπνέει το 2027. Ο Χιμένεζ τον Αύγουστο επέκτεινε τη συνεργασία του με την Φέγενορντ.

Μάλιστα, δεν είναι λίγα τα ρεπορτάζ που θέλουν τον Σαντιάγκο Χιμένεζ να μπαίνει μελλοντικά στο κλαμπ των ποδοσφαιριστών των 100.000.000 ευρώ. Ο 22χρονος σε 12 ματς εφέτος έχει σκοράρει 15 φορές ενώ έχει μοιράσει και 3 ασίστ. Ο Παυλίδης από την άλλη έχει αγωνιστεί σε 16 ματς, έχει βρει δίχτυα 15 φορές και έχει δώσει και 3 ασίστ επίσης.

Να σημειωθεί πως το wdeportes αναφέρει σε δημοσίευμά του πως η Φούλαμ είναι έτοιμη να προσφέρει 50.000.000 ευρώ για να κάνει δικό της τον Σάντι Χιμένεζ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK