Η Μπαρτσελόνα εξετάζει παίκτη που είναι χωρίς ομάδα τους τελευταίους έξι μήνες

Πόντους κερδίζει η περίπτωση του Τζέσι Λίνγκαρντ στη λίστα της Μπαρτσελόνα καθώς ο παίκτης είναι ελεύθερος και δεν θα πληγώσει την Μπάρτσα στους μπελάδες που αντιμετωπίζει με το FFP.

Η Μπαρτσελόνα εξετάζει παίκτη που είναι χωρίς ομάδα τους τελευταίους έξι μήνες
Ο Τσάβι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα AP

Δειλά δειλά τσεκάρει την αγορά η Μπαρτσελόνα εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου βλέποντας περίπτωσεις οικονομικά εφικτές που δεν θα την βάλουν σε μπελάδες με το FFP.

Σύμφωνα με την SPORT, μία απ'αυτές είναι η περίπτωση του Τζέσι Λίνγκαρντ ο οποίος παραμένει ελεύθερος μετά από την αποχώρησή του από την Νότιγχαμ Φόρεστ το περασμένο καλοκαίρι.

Πλέον, προπονείται μόνος στο Ντουμπάι και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του με την Μπαρτσελόνα να τον έχει ψηλά στη λίστα της καθώς πρόκειται για μία ιδιαίτερα οικονομική περίπτωση.

Ο Λίνγκαρντ δεν πρόκειται να κοστίσει συνολικά στους μπλαουγκράνα πάνω από 2.000.000 ευρώ, χρήματα τα οποία θα αφορούν το συμβόλαιό του μέχρι το τέλος της σεζόν.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι πιο επίσημο αλλά δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ημερών οι ιθύνοντες της Μπάρτσα να επισπεύσουν τις διαδικασίες και να ολοκληρώσουν το deal.

Θυμίζουμε πως το προηγούμενο διάστημα ο Λίνγκαρντ βρέθηκε στη Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Ετιφάκ του Στίβεν Τζέραρντ, χωρίς όμως τελικά να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα.

Διαβάστε Περισσότερα

Εμπαπέ: Ο Κιλιάν τα βρήκε με τον Πέρεθ και γίνεται Μαδριλένος, σύμφωνα με τους Γάλλους

Η Ντόρτμουντ μετά τον Σάντσο κυνηγά και παιδί της Τσέλσι

Μπάγερν: Αβέβαιο το μέλλον όλων πλην της "αγίας τριάδας" εν όψει καλοκαιριού

News 24/7

24MEDIA NETWORK