Η Μπαρτσελόνα κάνει κίνηση-ματ με 100.000.000 ευρώ για Βεράτι!

Ο Μάρκο Βεράτι ζήτησε από την Παρί Σεν Ζερμέν να πάρει μεταγραφή και η Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι έτοιμη για σούπερ πρόταση για να τον ντύσει στα μπλαουγκράνα!

PSG's Angel Di Maria, right, celebrates with teammate Marco Verratti after scoring the first goal of the game during the Champion's League round of 16, first leg soccer match between Paris Saint Germain and Barcelona at the Parc des Princes stadium in Paris, Tuesday, Feb. 14, 2017. (AP Photo/Francois Mori)
PSG's Angel Di Maria, right, celebrates with teammate Marco Verratti after scoring the first goal of the game during the Champion's League round of 16, first leg soccer match between Paris Saint Germain and Barcelona at the Parc des Princes stadium in Paris, Tuesday, Feb. 14, 2017. (AP Photo/Francois Mori) AP

Μετά από μία πενταετία στην γαλλική πρωτεύουσα και αμέτρητους τίτλους που έχει κατακτήσει με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, ο Μάρκο Βεράτι δείχνει αποφασισμένος για μία αλλαγή και η ομάδα που είναι διατεθειμένη περισσότερο από κάθε άλλη να του την προσφέρει είναι η Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Η Μπαρτσελόνα κάνει κίνηση-ματ με 100.000.000 ευρώ για Βεράτι!

Όπως αποκάλυψε η "Equipe", ο 24χρονος Ιταλός διεθνής μέσος ενημέρωσε τον νέο αθλητικό διευθυντή της Παρί, Αντέρο Ενρίκε, πως επιθυμεί να κλείσει τώρα ο κύκλος του στην ομάδα και σύμφωνα με δημοσίευματα σε Γαλλία και Ιταλία, η Μπαρτσελόνα δεν χάνει χρόνο και αναμένεται την Δευτέρα (12/6) να κάνει πρόταση ύψους 100.000.000 ευρώ για τον αποκτήσει.

Η Μπαρτσελόνα κάνει κίνηση-ματ με 100.000.000 ευρώ για Βεράτι!

Η αιτία που οι "μπλαουγκράνα" κινούνται τόσο γρήγορα έχει να κάνει με το ότι θέλουν να διασφαλίσουν πως θα προλάβουν την Γιουβέντους, που έχει στο στόχαστρό της τον παίκτη εδώ και χρόνια (ο ίδιος δεν έχει κρύψει την οπαδική του συμπάθεια στη "βέκια σινιόρα" από τις ιταλικές ομάδες), με το συγκεκριμένο μάλιστα ποσό να είναι άκρως δελεαστικό αφού μέχρι πρότινος γραφόταν κατά κόρον πως με 80.000.000 ευρώ η Παρί θα καθόταν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με οποιοδήποτε σύλλογο.

Photo Credits: AP Photo/Francois Mori

News 24/7

24MEDIA NETWORK