Η Μπαρτσελόνα σπέρνει πανικό και οι αντίπαλοι... βάζουν αυτογκόλ!

Η νικηφόρα πορεία της Μπαρτσελόνα στη φετινή Primera δεν έχει σταματημό, με την ομάδα του Βαλβέρδε να "καθαρίζει" άνετα και την Ζιρόνα με τη βοήθεια των... αυτογκόλ (VIDEOS)!

FC Barcelona's Lionel Messi, right, duels for the ball against Girona's Pere Pons during the Spanish La Liga soccer match between Girona and FC Barcelona at the Montilivi stadium in Girona, Spain, Saturday, Sept. 23, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi, right, duels for the ball against Girona's Pere Pons during the Spanish La Liga soccer match between Girona and FC Barcelona at the Montilivi stadium in Girona, Spain, Saturday, Sept. 23, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η Ρεάλ πέρασε από την έδρα της Αλαβές (2-1) το απόγευμα του Σαββάτου όμως για να φτάσει την Μπαρτσελόνα θα χρειαστεί να κάνει μπόλικη... υπομονή αφού η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε έφυγ αλώβητη και από την έδρα της Ζιρόνα, με το 3-0 να της εξασφαλίζει το "6 στα 6" και το +7 από την αιώνια αντίπαλό της.

Η Μπαρτσελόνα σπέρνει πανικό και οι αντίπαλοι... βάζουν αυτογκόλ!

Το εντυπωσιακό με τη νέα επιτυχία των "μπλαουγκράνα" είναι πως πήραν μαξιλαράκι ασφαλείας δύο τερμάτων χάρη σε δύο αυτογκόλ (17' Αδάι, 48' Ιραϊθόθ) από την πλευρά των νεοφώτιστων,με τον Λουίς Σουάρες να προσθέτει το κερασάκι στην τούρτα στην καταλανική μάχη με άψογο πλασέ στο 69ο λεπτό.

ΖΙΡΟΝΑ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 0-3 (GOALS)

ΖΙΡΟΝΑ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 0-3 (HIGHLIGHTS)

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

News 24/7

24MEDIA NETWORK