Η Μπαρτσελόνα τιμωρήθηκε για τα επεισόδια με την Παρί με τις ρατσιστικές επιθέσεις σε Ντεμπελέ να κοστίζουν, αυξάνονται τα κύματα βίας στην Ευρώπη

Καπνογόνα. ζημιές και λεκτικές επιθέσεις ανάγκασαν την UEFA να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

PSG's Ousmane Dembele during the French League One soccer match between Lens and Paris Saint-Germain at the Bollaert-Delelis stadium in Lens, northern France, Sunday, Jan. 14, 2024. (AP Photo/ Matthieu Mirville)
(AP Photo/ Matthieu Mirville) AP

Οι Καταλανοί δεν έχουν συνέλθει ακόμη μετά την ήττα από την Παρί και αυτό οφείλεται και ως έναν βαθμό στις τιμωρίες που ακολούθησαν μετά τον αποκλεισμό.

Το δευτεροβάθμιο όργανο της UEFA επέβαλε πρόστιμο 25 χιλιάδες ευρώ στην Μπαρτσελόνα για ρατσιστική συμπεριφορά, 2 χιλιάδες για το άναμμα καπνογόνων και 5 χιλιάδες για προξένηση φθοράς κατά τη διάρκεια του πρώτου αγώνα για τα προημιτελικά του Champions League στο Παρίσι. Επιπλέον, η διοργανώτρια αρχή επέβαλε στους Ισπανούς την απαγόρευση πώλησης εισιτηρίων σε φιλοξενούμενους οπαδούς για ένα παιχνίδι.

Το ποδόσφαιρο εξακολουθεί να έχει προβλήματα σε θέματα ρατσισμού και όχι μόνο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Βινίσιους της Ρεάλ Μαδρίτης. Ακόμα και η Μπάγερν Μονάχου δεν είχε κανέναν οπαδό στο Έμιρεϊτς στον πρώτο αγώνα με την Άρσεναλ για τα προημιτελικά του Champions League, αφού οι Βαυαροί τιμωρήθηκαν για τη χρήση καπνογόνων εκτός έδρας με τη Λάτσιο στους "16" της διοργάνωσης τον Μάρτιο.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Αρτέτα συνιστά υπομονή, in Arteta we trust λοιπόν και το ταβάνι μόλις ψήλωσε για την Άρσεναλ

Η Ρεάλ και στην κακή της μέρα μπορεί να γράφει ιστορία: Τα αδιανόητα νούμερα των τελευταίων 14 σεζόν

News 24/7

24MEDIA NETWORK