Η Μπεσίκτας μετά τον Πεπέ έκλεισε και άσο της Γιουνάιτεντ

Στην Μπεσίκτας ως ελεύθερος από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Έρικ Μπείλι.

Manchester United's Eric Bailly, left, and Manchester United's Aaron Wan-Bissaka in action during the English Premier League soccer match between Manchester United and Burnley at Old Trafford in Manchester, England, Thursday, Dec. 30, 2021. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Έρικ Μπέιλι με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP

Την μία μεγάλη κίνηση πίσω από την άλλη ολοκληρώνουν οι ομάδες της Τουρκίας, με την Γαλατασαράι να έχει τον πρώτο λόγο με τις μεταγραφές που έχει ολοκληρώσει με αποκορύφωμα την απόκτηση των Μάουρο Ικάρντι και Γουίλφριντ Ζαχά.

Στα χνάρια της Γαλατά όμως βαδίζει και η Μπεσίκτας η οποία πέρα από τον Νικολάς Πεπέ, ο οποίος αναμένεται εντός των επόμενων ημερών στην Τουρκία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του, έκλεισε και παίκτη από το Μάντσεστερ.

Ο λόγος για τον Έρικ Μπέιλι τον οποίο η Μπεσίκτας έκανε δικό της ως ελεύθερο από τους "Κόκκινους Διαβόλους" χωρίς ακόμα να έχουν διαρρεύσει τα συνολικά ποσά της συμφωνίας.

Θυμίζουμε πως για ο Ιβοριανός κεντρικός αμυντικός βρισκόταν στο Μάντσεστερ από το 2021 ενώ το συμβόλαιό του έληγε το καλοκαίρι του 2024. Την περασμένη σεζόν ο 29χρονος αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού στην Μαρσέιγ.

Διαβάστε Περισσότερα

Η Νάπολι ζήτησε 200 εκατ. μόνο για το... ένα πόδι του Όσιμεν

Η Γαλατασαράι έκανε κρούση και για άσο της Λάτσιο, είπε "όχι" ο Σάρι

Η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Άρσεναλ -πριν από τον Ράις- συνεχίζει στην Τουρκία

News 24/7

24MEDIA NETWORK