Η Αθλέτικ Μπιλμπάο συνεχίζει χωρίς νίκη για πάνω από 3 μήνες

Η Μπιλμπάο αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Χετάφε για την 13η αγωνιστική της LaLiga και έμεινε χωρίς νίκη για περισσότερο από τρεις μήνες. Για την ακρίβεια η νίκη αγνοείται για 98 ημέρες και δεν είναι τυχαίο πως οι Βάσκοι βρίσκονται σε τροχιά υποβιβασμού.

Real Madrid 's Marcelo Vieira lies on the pitch beside Oscar de Marcos after missing a goal against Athletic Bilbao during the Spanish La Liga soccer match between Athletic Bilbao and Real Madrid at San Mames stadium, in Bilbao, northern Spain, Saturday, Sept. 15, 2018. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Real Madrid 's Marcelo Vieira lies on the pitch beside Oscar de Marcos after missing a goal against Athletic Bilbao during the Spanish La Liga soccer match between Athletic Bilbao and Real Madrid at San Mames stadium, in Bilbao, northern Spain, Saturday, Sept. 15, 2018. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP

Αν υπήρχε κάποιος που θα υποστήριζε το βράδυ της 20ης Αυγούστου πως η Αθλέτικ Μπιλμπάο για τους επόμενους 3 μήνες δεν θα κάνει καμία νίκη στην LaLiga κανείς δεν θα τον πίστευε. Οι Βάσκοι ξεκίνησαν με το δεξί της σεζόν αλλά όπως φαίνεται δεν έχει καμία σημασία το ποδαρικό..

Στις 20 Αυγούστου η Μπιλμπάο υποδεχόταν την Λεγανές για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και η νίκη με 2-1 μπροστά σε 38 χιλιάδες θεατές ήταν το καλύτερο ξεκίνημα. Ακολούθησαν 4 ισοπαλίες (2-2, 1-1, 1-1, 2-2), δύο εντός και δύο εκτός για να έρθει η πρώτη ήττα στις 26 Σεπτεμβρίου, όταν υποδέχθηκε την Βιγιαρεάλ.

Τα σημάδια δεν ήταν αποθαρρυντικά καθώς μέχρι εκείνο το σημείο η Μπιλμπάο είχε παραμείνει αήττητη και έβρισκε γκολ σε κάθε της παιχνίδι, αλλά η συνέχεια ήταν ακόμα χειρότερη.

Στα επόμενα 7 παιχνίδι ο απολογισμό των 3 ηττών και μία τη μία ισοπαλία από τις 4 να είναι λευκή έδειχναν το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα. Το οξύμωρο είναι πως δεν έχει ηττηθεί από Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Βαλένθια!

Μετά και το εντός έδρας 1-1 με την Χετάφε, το μεσημέρι της Κυριακής, η Μπιλμπάο είναι στην 18η θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις 11 βαθμούς, 4 περισσότερους από τις τελευταίες Βαγιεκάνο και Ουέσκα.

(AP Photo/Alvaro Barrientos)

News 24/7

24MEDIA NETWORK