Η νέα αλλαγή της Παρί στην υπόθεση Εμπαπέ που αλλάζει τα δεδομένα

Νέο τελεσίγραφο μέχρι τις 31 Ιουλίου έδωσε η Παρί Σεν Ζερμέν στον Κιλιάν Εμπαπέ προκειμένου να απαντήσει οριστικά στην πρόταση της γαλλικής ομάδας.

France's Kylian Mbappe holds the Golden Boot award for top goalscorer of the tournament after the World Cup final soccer match between Argentina and France at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Sunday, Dec. 18, 2022. Argentina won 4-2 in a penalty shootout after the match ended tied 3-3. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Κιλιάν Εμπαπέ κατά την απονομή του Χρυσού Παπουτσιού AP

Συνεχίζεται το σίριαλ ανάμεσα στην Παρί και τον Κιλιάν Εμπαπέ, με τις απαντήσεις και από τις δύο πλευρές να διαδέχονται η μία την άλλη.

Πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε την Παρί να απαντάει στην επιστολή του Εμπαπέ λέγοντας πως τον έχει στηρίξει όσο κανέναν ποδοσφαιριστή και προτρέποντάς τον να πάρει τη σωστή απόφαση και να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα.

Ο Γάλλος δεν υπάκουσε στις νέες οδηγίες της γαλλικής ομάδας κάτι που ταρακούνησε τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί και το επιτελείο του, με αποτέλεσμα να μπει νέο τελεσίγραφο.

Συγκεκριμένα, η Παρί φέρεται να ζήτησε από τον Εμπαπέ να πάρει τη τελική του απόφαση για το μέλλον του μέχρι τις 31 Ιουλίου, κάτι που δύσκολα θα συμβεί καθώς η προετοιμασία των Γάλλων μπορεί να ξεκινάει σε λίγες μέρες αλλά ο Εμπαπέ θα αποχωρήσει άμεσα με ειδική άδεια για επαγγελματικό ταξίδι.

Δεν αποκλείεται η Παρί αν δει ότι ο Εμπαπέ δεν τηρεί τις προθεσμίες να του δώσει κι άλλο χρόνο, καθώς αυτή τη στιγμή ο Γάλλος σταρ έχει την κατάσταση στα χέρια του, έχοντας ξεκαθαρίσει πολλάκις πως θέλει να αποχωρήσει ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2024.

Διαβάστε Περισσότερα

Μεταγραφές LIVE: Οι συμφωνίες και οι ειδήσεις της ημέρας

Τότεναμ: Ο Ποστέκογλου διάλεξε τον εκλεκτό για το κέντρο της άμυνας

Μπαρτσελόνα: Από αποτυχημένη μεταγραφή, τεμπέλης και αδιάφορος, στους αρχηγούς των μπλαογκράνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK