ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η νέα ανακοίνωση της συντονιστικής επιτροπής κατάληψης ΠΑΕ ΑΕΚ

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας για την διαδήλωση της Πέμπτης (18:00) καθώς και για την επαφή της με τον πρόεδρο Νίκο Θανόπουλο, εξέδωσε η συντονιστική επιτροπή κατάληψης ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η νέα ανακοίνωση της συντονιστικής επιτροπής κατάληψης ΠΑΕ ΑΕΚ

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η εν λόγω ανακοίνωση:

«Παρακολουθούμε από κοντά τις εξελίξεις. Λύση ακόμα δεν έχει δοθεί. Για αυτό και είμαστε εδώ και θα παραμείνουμε για όσο χρειαστεί μέχρι να εξασφαλιστούν αυτά που θέσαμε στον κ. Θανόπουλο από την πρώτη στιγμή.

Το σίγουρο είναι ότι βάλαμε τέλος στα περίεργα σενάρια που επεξεργάζονταν κάποιοι που θέλουν την ΑΕΚ μικρή, καθώς και στα σενάρια τύπου πρωτοδικείου τα οποία θα παραμείνουν ευσεβείς διαχρονικοί πόθοι στα διεστραμμένα μυαλά τους.

Θέλουμε να τονίσουμε για το συλλαλητήριο που διοργανώνεται στις 18:00 ότι κάθε μορφή βιαιότητας ή ακρότητας θα θεωρηθεί σαν προβοκάτσια, κατά της ΑΕΚ. Θα πρέπει όλοι μας να διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού την όλη διαδικασία.

Ευχαριστούμε τους εκατοντάδες ΑΕΚτζήδες που περνάνε από τη Γράμμου και επικοινωνούν απ’ όλη την Ελλάδα μαζί μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK