Η νέα 'απαγωγή' του Άλαν Πουλίδο μοιάζει με σειρά του Netflix

Ο Άλαν Πουλίδο μετά τη Λιβαδειά του Νότου βρήκε τη Λιβαδειά των ΗΠΑ, το Κάνσας Σιτι. Με ένα αστρονομικό συμβόλαιο έρχεται να σώσει την ουραγό του MLS

O Άλαν Πουλίδο με την φανέλα του Ολυμπιακού
O Άλαν Πουλίδο με την φανέλα του Ολυμπιακού ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Άλαν Πουλίδο έχει ζήσει μια ζωή σαν σειρά του Netflix: Πέρασε από την Τίγκρες, από τον CAS για μια μεταγραφή με (φημολογούμενη) πλαστή υπογραφή, από τον Λεβαδειακό, από τον Ολυμπιακό, από τα χέρια απαγωγέων (!), από την Τσίβας Γκουανταλαχάρα - όπου έκανε τέσσερις φανταστικές σεζόν- και σήμερα βρίσκεται στο Κάνσας Σιτι με ένα ηγεμονικό συμβόλαιο, αξίας τριών εκατομμυρίων δολαρίων.

Μπορεί ο Άλαν να μην κατάφερε να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό, αλλά στο πρωτάθλημα του Μεξικό λατρεύεται μέχρι σήμερα ως ένας μικρός Θεός, ένας ολοκληρωμένος δεξιοτέχνης του σουτ και των ελεύθερων χτυπημάτων φάουλ, που έχει αφήσει πίσω του επικά στιγμιότυπα και μαγικά γκολ, έχοντας κερδίσει επίσης από δυο φορές Πρωτάθλημα και Κύπελλο Μεξικό, μαζί και ένα ακόμα Πρωτάθλημα Ελλάδας με την ομάδα του Πειραιά.

Και φυσικά, έχει χαρίσει στο ποδοσφαιρικό κοινό της λατινοαμερικάνικης χώρας εμφανίσεις που αρμόζουν σε έναν πραγματικό σταρ, με πανάκριβες Ferrari και άλλα αντίστοιχα γκάτζετ που θα ζήλευε και ο πατέρας του Λάμπρου Χούτου.

To Κάνσας Σιτι είναι ο νέος σταθμός στην ποδοσφαιρική πορεία του Άλαν Πουλίδο, η μεγαλύτερη πόλη της πολιτείας του Μιζούρι, ένα γνήσιο - απέραντο- επαρχιακό κεφαλοχώρι της αμερικάνικης δύσης, με παράδοση στο vaudeville θέατρο και στην jazz μουσική και με το trademark Kansas City barbecue να υπόσχεται στον Άλαν μαγικές cheat days με κοψίδια ανώτερα από εκείνα της Λιβαδειάς και της πειραϊκής ενδοχώρας. Ένας παίκτης που όταν ήρθε στην Ελλάδα θύμιζε κακογραμμένη σαπουνόπερα, στην εξέλιξη της καριέρας του στην Αμερική μοιάζει περισσότερο πλέον με καλογραμμένη σειρά του Netflix.

News 24/7

24MEDIA NETWORK