Η νέα εμφάνιση της Εθνικής από τη Nike

Η πρώτη εμφάνιση της Ελλάδας από τη Nike έχει καθαρές γραμμές στα εθνικά χρώματα και βελτιώνει την απόδοση των παικτών με τις καινοτομίες της.

Η νέα εμφάνιση της Εθνικής από τη Nike

Στις 7 Ιουνίου, η εθνική Ομάδα θα αντιμετωπίσει τη Λιθουανία φορώντας την πρώτη της εμφάνιση Nike, μια εμφάνιση με κλασικό ποδοσφαιρικό σχεδιασμό, η οποία αποτίει φόρο τιμής στην εθνική κληρονομιά της χώρας.

Για την πρώτη χρονιά της συνεργασίας, η Nike έχει σχεδιάσει εμφανίσεις για τα παιχνίδια εντός και εκτός έδρας στα εθνικά χρώματα της Ελλάδας (λευκό και μπλε). Η φανέλα για τα εντός έδρας παιχνίδια είναι λευκή, με φαρδιές, μπλε μανσέτες και λεπτή, μοντέρνα, μπλε μπορντούρα στη λαιμόκοψη, η οποία έχει σχήμα V. Η φανέλα για τα εκτός έδρας παιχνίδια είναι μπλε, με λευκές λεπτομέρειες. Στο σορτς και τις κάλτσες, έγχρωμες ρίγες ολοκληρώνουν το λουκ, σε ασορτί χρώμα με αυτό που έχουν οι μανσέτες.

"Είναι μεγάλη τιμή για μένα και για τους συμπαίκτες μου να φοράμε τη φανέλα της Εθνικής και να αντιπροσωπεύουμε τη χώρα μας. Θα βάλουμε τα δυνατά μας για να αποδώσουμε στο μέγιστο βαθμό, φορώντας τα εθνικά χρώματα και τη σημαία στην καρδιά" , δήλωσε ο αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Καραγκούνης.

Η νέα εμφάνιση της Εθνικής από τη Nike

Η εμφάνιση αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα της αφοσίωσης της Nike στο στιλ, στην δεξιοτεχνία και στην καλαισθησία, ενώ διαθέτει τεχνολογικά χαρακτηριστικά – κλειδιά για την καλύτερη απόδοση των παικτών.

Η εμφάνιση είναι φτιαγμένη από το ελαφρύ ύφασμα Nike Dri-Fit, που απορροφά τον ιδρώτα από το σώμα και του επιτρέπει να εξατμίζεται, έτσι ώστε οι παίκτες να νιώθουν στεγνά και άνετα για 90 και πλέον λεπτά. Κάτω από τα χέρια -και στις δύο πλευρές- υπάρχουν ζώνες αερισμού (μικρές οπές ανοιγμένες με λέιζερ), για επιπλέον δροσιά και άνεση. Η κυκλοφορία του αέρα ενισχύεται σε όλη την πλάτη χάρη στο ειδικό δικτυωτό πλέγμα.

Καθώς η Nike έχει πάντα ως στόχο να συνδυάζει τις υψηλές αθλητικές επιδόσεις με τις μικρότερες περιβαλλοντικές επιπτώσεις, το ύφασμα της φανέλας της νέας εμφάνισης είναι φτιαγμένο από ανακυκλωμένο πολυεστέρα. Κάθε εμφάνιση είναι φτιαγμένη κατά μέσον όρο από 8 ανακυκλωμένες πλαστικές φιάλες.

Η νέα εμφάνιση της Εθνικής από τη Nike

Στον αγώνα της 7ης Ιουνίου, η Εθνική Ελλάδας θα αγωνιστεί με τη λευκή εμφάνιση.

Σχετικά με τη NIKE Inc.

Η NIKE, Inc. έχει την έδρα της κοντά στο Beaverton του Oregon και είναι η κορυφαία στον κόσμο εταιρεία σχεδίασης, πώλησης και διανομής αυθεντικών αθλητικών υποδημάτων, ενδυμάτων, εξοπλισμού και αξεσουάρ για μεγάλη ποικιλία αθλημάτων και δραστηριοτήτων ενίσχυσης της φυσικής κατάστασης. Οι εξ ολοκλήρου υπαγόμενες στη Nike θυγατρικές της εταιρείες περιλαμβάνουν την Converse Inc., η οποία σχεδιάζει, εμπορεύεται και διανέμει υποδήματα, ενδύματα και αξεσουάρ για ανθρώπους με αθλητικό τρόπο ζωής και την Hurley International LLC, η οποία σχεδιάζει, εμπορεύεται και διανέμει υποδήματα, ενδύματα και αξεσουάρ για σέρφινγκ και για ανθρώπους με νεανικό τρόπο ζωής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK