Η νέα φανέλα της Ισπανίας έβαλε... μπουρλότο στη χώρα!

Η νέα εμφάνιση της εθνικής Ισπανίας δημιουργήθηκε για να ενώσει με το παρελθόν αλλά αυτό που πέτυχε ήταν να διχάσει στο... παρόν. Σε τέτοιο βαθμό που να ακυρωθεί η παρουσίασή της!

Η νέα φανέλα της Ισπανίας έβαλε... μπουρλότο στη χώρα!

Η περίοδος αυτή μόνο ευχάριστη δεν είναι για τους Ισπανούς αφού η χώρα δείχνει να βρίσκεται σε αστάθεια μετά την απόφαση της καταλανικής τοπικής κυβέρνησης να τραβήξει το σχοινί και να ζητήσει ανεξαρτησία και απόσχιση από την Ισπανία.

Το δυσάρεστο είναι πως το κλίμα διχόνοιας έχει κάνει την εμφάνισή του και στο ποδόσφαιρο και έτσι μετά από τις αρκετές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας από τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα για τις κινήσεις της ισπανικής κυβέρνησης, τώρα έχουμε και "θέμα" όσον αφορά στην εθνική Ισπανίας.

Θέμα που προέκυψε μάλιστα μετά την αποκάλυψη των νέων εμφανίσεων της "φούρια ρόχα" που θα φορεθούν στο Μουντιάλ της Ρωσίας! Τι έγινε; Η επιλογή να μπει κόκκινο και μπλε ως ρίγα στην κόκκινη φανέλα προκάλεσε σάλο, καθώς οι περισσότεροι υποστηρίζουν πως τώρα η Ισπανία έγινε... Καταλωνία!

Το αποτέλεσμα ήταν να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις και να εξωτερικευθεί ακόμα και η δυσφορία της κυβέρνησης, μέσω δηλώσεων του προέδρου της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, με το τελικό "χτύπημα" να είναι η ακύρωση της επίσημης παρουσίασης της νέας φανέλας που ήταν προγραμματισμένη για το βράδυ της Τρίτης.

Το σίγουρο είναι πως οι παίκτες του Λοπετέγκι θα φορέσουν τις νέες εμφανίσεις στην προπόνηση της Τετάρτης, ενώ από την πλευρά της η αθλητική εταιρία που ντύνει την "φούρια ρόχα" έσπευσε να εκδώσει ανακοίνωση, όπου τονίζει πως "η φανέλα είναι έξω από οποιαδήποτε πολιτική ερμηνεία".

News 24/7

24MEDIA NETWORK