Το νέο ρετιρέ των Μπέκαμ ξεπερνά φαντασία και πολυτέλεια

Το ζεύγος Μπέκαμ αγόρασε duplex στους τελευταίους ορόφους πύργου του Μαϊάμι, που ανήκει στα τελευταία 'έργα' της πολυβραβευμένης Ζάχα Χαντίντ και θεωρείται σχεδιαστικό έπος.

O Nτέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ απέκτησαν 'φωλιά' στο Μαϊάμι και ο γιος τους, Μπρούκλιν ενημέρωσε πως θα παντρευτεί -στα 21- την αγαπημένη του, Νίκολα -κόρη δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία.
O Nτέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ απέκτησαν 'φωλιά' στο Μαϊάμι και ο γιος τους, Μπρούκλιν ενημέρωσε πως θα παντρευτεί -στα 21- την αγαπημένη του, Νίκολα -κόρη δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία. PHOTO BY JOEL C RYAN/INVISION/AP

H Zάχα Χαντίντ ήταν η πρώτη γυναίκα που έλαβε το βραβείο Pritzker Architecture (απονέμεται κάθε χρόνο σε αυτόν του οποίου η δουλειά είναι συνδυασμός ποιότητας ταλέντου, οράματος και δέσμευσης, με έμφαση στην ανθρωπότητα και την τέχνη της αρχιτεκτονικής). Η βράβευση έγινε το 2004. Ήταν μια από τις πολλές που την αφορούσαν. Η Guardian την είχε χαρακτηρίσει ως 'βασίλισσα των καμπυλών'. Ο αόριστος έχει να κάνει με το ότι πέθανε στις 31/3 του 2016. Σε εξέλιξη ήταν διάφορες δουλειές της, όπως το Al Wakrah του Κατάρ, γήπεδο που θα χρησιμοποιηθεί στο 2022 FIFA World Cup.

Ένα άλλο ήταν το One Thousand Museum, στο Μαϊάμι, όπου αγόρασαν διαμέρισμα ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ. Για την ακρίβεια, αγόρασαν έναν ολόκληρο όροφο. Τον τελευταίο. Για την ακρίβεια, είναι duplex δυο ορόφων -με δικό του ελικοδρόμιο.

Το κτίριο, που ανήκει στην κατηγορία των υπερπολυτελών κατασκευών και έχει 62 ορόφους και 84 μεγάλες μονάδες, σε διπλάσια τιμή -ανά τετραγωνικό μέτρο- από τα διπλανά κτίρια -λόγω των υπηρεσιών που παρέχονται στους κατοίκους- φτάνει στα 216 μέτρα. To ζευγάρι έδωσε για τη νέα φωλιά 20 εκατομμύρια δολάρια. Δηλαδή, με αυτήν την τιμή είχε βγει το διαμέρισμα στην αγορά. Υπάρχουν αναφορές που τον θέλουν να έδωσε 19 εκατομμύρια. Υγεία να υπάρχει.

Να πέσει το video.

Ο πιο πλούσιος βετεράνος αθλητής, βάσει του ελέγχου που κάνει στα οικονομικά όλων των πλουσίων της γης το Forbes, ο οποίος φημολογείτο πως πήρε 250.000.000 δολάρια από το MLS, το 2007 για πενταετές συμβόλαιο -αργότερα αποδείχθηκε πως αυτό ήταν τέχνασμα της εταιρίας που διαχειρίζεται την εικόνα του και του ανήκει-, 'βγάζει' 10 εκατομμύρια το χρόνο μόνο από τα posts του στο Instagram. Άρα αντιλαμβάνεσαι πως 'άντεξε' το κόστος. Από το Φλεβάρη του 2014, εν τω μεταξύ είναι μεταξύ των ιδιοκτητών των Inter Miami FC. Τη συμφωνία για την αγορά του σπιτιού, πριν από το τεχνολογικό θαύμα του ποδοσφαιρικού κλαμπ, την έκανε η εταιρία του (Beckham Brand Limited).

Εν τω μεταξύ, ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια ετοιμάζονται να παντρέψουν και τον πρωτότοκο γιο τους, Μπρούκλιν. Ο 21χρονος έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφο του, Νίκολα Πελτζ -μολονότι η Βικτόρια ήταν αντίθετη. Η 25χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός είναι κόρη του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία, Νέλσον Πελτζ και της Κλόντια Χέφνερ -πάλαι ποτέ μοντέλου. O Mπρούκλιν είχε σχέσεις με την Αμερικανίδα ηθοποιό Κλόι Γκρέις Μόριτζ και τη Γαλλίδα Σόμνια Μπεν Αμάρ, τραγουδίστρια και μοντέλο. Γνώρισε την Νίκολα, κατά την παρουσία του στην προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον.

To 2013 εργάστηκε, part time τα σαββατοκύριακα, σε καφετέρια του Λονδίνου. Από το 2014 βγάζει λεφτά ως μοντέλο, ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με τη φωτογραφία. Στις 10 Ιουλίου έγινε γνωστό πως αυτός ανέλαβε τη διαφήμιση της νέας σειράς με γυαλιά ηλίου του πατέρα του. Στα τελευταία του γενέθλια (4/3) έκανε πάρτι που κόστισε 110.000 ευρώ. Όπως είπαμε και νωρίτερα, υγεία να υπάρχει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK