Η νέα μεταγραφή του Αντσελότι ανακοινώθηκε μέσω επικού video!

Η Νάπολι έδωσε 25.000.000 ευρώ για να αποκτήσει από την Μπολόνια τον Σιμόνε Βέρντι και τον ανακοίνωσε με... κινηματογραφικό στιλ μέσω του λογαριασμού της στο Twitter!

Η νέα μεταγραφή του Αντσελότι ανακοινώθηκε μέσω επικού video!

Τον περασμένο Ιανουάριο, Νάπολι και Μπολόνια είχαν συμφωνήσει για τη μετακίνησή του, όμως ο ίδιος απέρριψε την πρόταση καθώς ήθελε να ολοκληρώσει τη σεζόν στο "Νταλ'Άρα". Αυτό έγινε, το φινάλε της Serie A τον βρήκε να μετράει 10 γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 34 αγώνες και πλέον ο Σιμόνε Βέρντι φοράει τα γαλάζια.

Οι δευτεραθλητές Ιταλίας γνωστοποίησαν το βράδυ της Δευτέρας τη μεταγραφή του 25χρονου Ιταλού επιθετικού από την Μπολόνια έναντι 25.000.000 ευρώ όμως δεν έμειναν σε μία τυπική ανακοίνωση αλλά έδωσαν κινηματογραφικό στιλ στο σημαντικό deal.

Πώς το έκαναν αυτό; "Έπαιξαν" με το επώνυμό του καθώς το Βέρντι σημαίνει στα ιταλικά "Πράσινοι" και ανέβασαν video στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου στο Twitter με θέμα τις "50 αποχρώσεις του πρασίνου", εμπνευσμένοι από την πασίγνωστη κινηματογραφική ταινία "Οι 50 αποχρώσεις του γκρι".

Σημειώνεται πως από τη συμφωνία της Νάπολι με την Μπολόνια βγαίνει ωφελημένη και η Μίλαν, στην οποία θα καταλήξει το 20% των χρημάτων που θα δώσουν οι "παρτενοπέι" για τον Βέρντι από τη στιγμή που είχαν υπογράψει σχετικό όρο με την Μπολόνια όταν πούλησαν τον Βέρντι το 2016.

News 24/7

24MEDIA NETWORK