Η νέα μεταγραφή του Έμερι είναι ένα... λιοντάρι!

Μετά τους Λίχτσταϊνερ, Παπασταθόπουλο και Λένο, η Άρσεναλ ανακοίνωσε την τέταρτη μεταγραφή της εποχής Έμερι, ενισχύοντάς τη μεσαία γραμμή της με διεθνή Ουρουγουανό άσο. Διαβάστε το story.

Η νέα μεταγραφή του Έμερι είναι ένα... λιοντάρι!

Ένα... λιοντάρι στη μηχανή της Άρσεναλ! Τουλάχιστον έτσι παρουσίασε μέσα από ένα χαρακτηριστικό video το νέο της απόκτημα η ομάδα του Βορείου Λονδίνου, με τους "κανονιέρηδες" να αποκτούν τον Λούκας Τορέιρα από την Σαμπντόρια και να υπογράφουν μαζί του πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Το deal αναμένεται να κοστίσει 30.000.000 ευρώ στην Άρσεναλ, με τη συμφωνία να έχει επιτευχθεί εδώ και καιρό αλλά να επισημοποιείται την Τρίτη (10/6), με τον 22χρονο αμυντικό μέσο να ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του με την εθνική Ουρουγουάης στο Μουντιάλ της Ρωσίας και να ταξιδεύει στην αγγλική πρωτεύουσα για να περάσει από ιατρικά τεστ.

Ο Τορέιρα, ο οποίος εκτός της Σαμπντόρια έχει φορέσει και τη φανέλα των Πεσκάρα, αποτελεί το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Έμερι αυτό το καλοκαίρι, μετά τους Λίχτσταϊνερ, Παπασταθόπουλο και Λένο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK