Η νέα μπάλα της Premier League είναι στο μυαλό κάτι μαγικό

Η Total 90 επιστρέφει στο ποδόσφαιρο και μας θυμίζει μαγικές ποδοσφαιρικές στιγμές.

Η νέα μπάλα της Premier League
Η νέα μπάλα της Premier League NIKENEWS.COM

H νέα μπάλα που σχεδίασε η Nike για την Premier League είναι η Nike Premier League Merlin Hi-Vis. Πρόκειται για μια μπάλα που φέρνει στο μυαλό όμορφες στιγμές από το locker room της σύγχρονης ποδοσφαιρικής ιστορίας. Μαγεία σε 3,2,1...

ΟΧΙ. Αυτό που μόλις είδες ήταν μια σχεδιαστική παρατυπία, όπου οι φανέλες 4 διαφορετικών ομάδων (εθνική Πορτογαλίας, Αγγλίας, ΗΠΑ Γυναικών, Παρί Σεν Ζερμεν) έτυχε να είναι σχεδόν πανομοιότυπες. Αυτή ήταν μια άτυχης στιγμή στο σύμπαν του παγκόσμιου locker room. Συνεχίζουμε παρακάτω με τη μαγεία που υποσχεθήκαμε.

Ενδεχομένως, η ποδοσφαιρική μνήμη σου να έχει καταχωνιάσει την ανάμνηση που κρύβει ο σχεδιασμός της μπάλας αυτής. Πρόκειται για το logo της Total 90, μια σχεδιαστική τεχνοτροπία που γεννήθηκε στις αρχές της περασμένης δεκαετίας και μας έφερε πολλά διαμάντια σε μπάλες ποδοσφαίρου, αθλητικές εμφανίσεις και παπούτσια, που σήμερα είναι συλλεκτικά. Μεταξύ άλλων, η Total 90 μας έφερε εμφανίσεις όπως οι παρακάτω:

Φανέλα Παρί Σεν Ζερμέν 2004-05
Φανέλα Παρί Σεν Ζερμέν 2004-05
Φανέλα Άρσεναλ  2004-05
Φανέλα Άρσεναλ 2004-05
Φανέλα Εθνικής Βραζιλίας 2004-05
Φανέλα Εθνικής Βραζιλίας 2004-05
Φανέλα Ίντερ 2004-05
Φανέλα Ίντερ 2004-05

Η νέα μπάλα της Premier League αποτελεί άμεση σχεδιαστική αναφορά στην κλασσική μπάλα Nike Hi-Vis Total 90 Aerow, η οποία σήμερα θεωρείται συλλεκτική και ίσως η κορυφαία, στην 20ετή συνεργασία της Nike με τη λίγκα.

Η νέα μπάλα της Premier League είναι στο μυαλό κάτι μαγικό
Nike Hi-Vis Total 90 Aerow.
Nike Hi-Vis Total 90 Aerow.

Τον Νοέμβριο θα γίνει διαθέσιμη από το επίσημο e-shop της Nike μια νέα μπάλα-ρεπλίκα της original Nike Hi-Vis Total 90 Aerow. Περισσότερες πληροφορίες για το νέο μικρό θαύμα της Total 90 εδώ.

 

News 24/7

24MEDIA NETWORK