Η νέα ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου

Σε νέες ειδικές αποστολές ο έμπειρος κόουτς. Δύσκολο το έργο του Σούλη Παπαδόπουλο στο νέο του σταθμό, όμως έχει δείξει πως μπορεί να τα βγάζει πέρα.

Η νέα ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Εργοτέλης που αγωνίζεται στη Γ' Εθνική και ψάχνει την άνοδο, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Σούλη Παπαδόπουλο.

Έπειτα από τη συμφωνία με τον πρόεδρο του Εργοτέλη, Γιώργο Βρέντζο, ο νέος προπονητής της ομάδας δήλωσε:

"Είναι μεγάλη μου τιμή που έρχομαι στην ιστορική ομάδα του Εργοτέλη, η οποία ήταν πολλά χρόνια στην Super League. Είναι κρίμα για τον Σύλλογο να ταλαιπωρείται στην Γ’ Εθνική, καθώς με την οργάνωση που έχει και τη διαρκή προσπάθεια του κυρίου Βρέντζου που παρέχει τα πάντα σε προπονητές, παίκτες και στελέχη, φαίνεται ότι ο Εργοτέλης δεν ανήκει σε αυτήν την κατηγορία.

Βρισκόμαστε δίκαια πίσω από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας διότι τελικά όλα κρίνονται μέσα στο γήπεδο. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ιστορικές ομάδες όπως η Προοδευτική, ο Ιωνικός και ο Εθνικός, αλλά και τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου που έχουν τη δική τους ιστορία και κάνουν μια πολύ καλή πορεία φέτος όπως ο Άγιος Ιερόθεος, ο ΠΟΑ και ο Ερμής Ζωνιανών. Μου αρέσουν όμως τα δύσκολα γι’ αυτό αποφάσισα να έρθω στην ομάδα. Ακόμη ένας λόγος που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιλογή μου ήταν η επαφή μου με τον Κο Βρέντζο, ο οποίος έδειξε ότι πιστεύει σε εμένα, κάτι που με τιμά ιδιαίτερα.

Πρώτη φορά θα δουλέψω στη Γ’ Εθνική, αλλά με την οργάνωση που διαθέτει ο Εργοτέλης, τη βοήθεια του Προέδρου ο οποίος παρέχει τα πάντα για την σωστή λειτουργία της ομάδας, καθώς και τη στήριξη του κόσμου, θα βάλουμε τα δυνατά μας όλοι μαζί για να επαναφέρουμε τον Εργοτέλη εκεί που αρμόζει η ιστορία του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK