Η νέα σούπερ απόκρουση του Ντοναρούμα!

Μία εβδομάδα μετά την εκπληκτική απόκρουση στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους, ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα "απογειώθηκε" και κόντρα στην Πεσκάρα σώζοντας σίγουρο γκολ. Δείτε videoς!

Η νέα σούπερ απόκρουση του Ντοναρούμα!

Δεν έχει καν κλείσει τα 18 χρόνια ζωής όμως εδώ και έναν χρόνο αποτελεί τον βασικό και αναντικατάστατο γκολκίπερ της Μίλαν και δείχνει με τις εμφανίσεις του πως το μέλλον του ανήκει όχι μόνο όσον αφορά την εστία των "ροσονέρι" αλλά και αυτήν της εθνικής Ιταλίας.

Αναφερόμαστε φυσικά στον Τζανλουίτζι Ντοναρούμα πως σε 10 φετινά ματς που έχει αγωνιστεί κατάφερε να κρατήσει στα μισά από αυτά απαραβίαστη την εστία του (συνολικά έχει δεχτεί 14 γκολ), με τον μαγικό αριθμό "5" να τον φέρνει στην κορυφή της σχετικής λίστας με τους πιο αποτελεσματικούς κίπερ στα 5 κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μαζί με Αρέολα, Νόιερ, Όμπλακ, Καρντινάλε, Ταταρουσάνου και Πελέ.

Η νέα σούπερ απόκρουση του Ντοναρούμα!

Το εντυπωσιακό μάλιστα με τον "Τζίτζο" είναι πως στα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος της Μίλαν στο "San Siro", όχι μόνο κράτησε το μηδέν αλλά "κατέβασε τα ρολά" με εντυπωσιακό τρόπο λίγο πριν το φινάλε.

Απέναντι στην Γιουβέντους εκτινάχτηκε στην αριστερή του γωνία και έβγαλε σε κόρνερ τη βολίδα του Κεντίρα, κρατώντας το 1-0 για την ομάδα του στην τελευταία φάση του αγώνα, ενώ απέναντι στην Πεσκάρα, "αντέγραψε" τον εαυτό του, πραγματοποιώντας φανταστική επέμβαση σε σουτ του Μεμουσάι και κρατώντας ξανά το 1-0 για τους "ροσονέρι".

Η ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΡΟΥΜΑ ΜΕ ΑΣΚΟΛΙ:

Η ΣΟΥΠΕΡ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK