Η Νιούελς έδωσε το 10 στον Μέσι και τον περιμένει

Το νούμερο 10 της Νιούελς το φοράει ο Μέσι. Έστω κι αν πρόκειται για τα τμήματα υποδομής, έστω κι αν πρόκειται για τον Χοακίν Μέσι.

Ο Χοακίν Μέσι της Νιούελς
Ο Χοακίν Μέσι της Νιούελς TWITTER/NEWELLS_EN

Ο Λιονέλ Μέσι προέρχεται από τις ακαδημίες της Νιούελς Ολντ Μπόις και πάντα δήλωνε ότι επιθυμία του είναι να κλείσει εκεί την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής και όχι στην Μπαρτσελόνα. Ο σύλλογος ετοιμάζει το έδαφος και ήδη έδωσε στον Μέσι τη φανέλα με το νούμερο 10. Στον Χοακίν Μέσι...

"Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε δύο Ρονάλντο, η Τότεναμ είχε δύο Κάιλ Γουόκερ, η εθνική Αγγλίας δύο Άλαν Σμιθ. Και τώρα υπάρχει άλλος ένας Μέσι να ξεπετάγεται από τα τμήματα υποδομής της Νιούελς, ο οποίος φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 10. Ο Χοακίν Μέσι (18) παίζει στο κέντρο για τα τμήματα υποδομής μας, αλλά δεν έχει σχέση με τον Λιονέλ", ήταν το ευφάνταστο tweet του συλλόγου της Αργεντινής.

"Δεν έχω συγγενικούς δεσμούς με τον Λέο. Ούτε τον γνωρίζω ούτε τον έχω δει ποτέ. Δεν με ενοχλεί να ξεκαθαρίζω ότι δεν είμαι σαν τον Λιονέλ. Όταν ήμουν μικρότερος, σε κάθε γήπεδο που έπαιζα με ρωτούσαν για το επώνυμό μου και δεν το στα έπαιρνα σοβαρά. Τώρα, ως μεγαλύτερος, με ρωτούν ακόμα πιο συχνά. Δεν έχω πρόβλημα με αυτό το θέμα", δήλωσε ο ίδιος στη 'Mundo Deportivo' για το... μπέρδεμα.

"Φέρω το επώνυμο φυσιολογικά. Δεν ξέρω αν το ότι με λένε Μέσι είναι υπέρ ή κατά. Νομίζω το μοναδικό υπέρ είναι η σύμπτωση του επωνύμου με τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο. Και το κατά, όταν τον... αντιμετώπισα κάποιες φορές".

Σε αυτό το σημείο, ο Μέσι της Νιούελς άρχισε την εξιστόριση ανέκδοτων περιστατικών: "Μια φορά, σε αγώνα κόντρα στην Μπάνφιλντ στο Ροσάριο, ένας στόπερ, μεγαλόσωμος και πολύ ψηλός, με χτύπαγε σε όλο το παιχνίδι, απλά επειδή με λένε Μέσι. Μια άλλη φορά, σε ένα ποστ που έκανα όταν ήμουν παιδί, πολύς κόσμος στα σχόλια, χωρίς να με ξέρει, μου έγραφε διάφορα άσχημα πράγματα λόγω του επωνύμου μου. Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν κατάλαβα τα δύο περιστατικά".

Συνύπαρξη με τον 33χρονο συμπατριώτη του υπήρξε μόνο μια φορά στην πραγματικότητα. "Δεν είχα την τύχη να τον συναντήσω ή να τον χαιρετίσω. Τον έχω δει μόνο σε έναν φιλανθρωπικό αγώνα στο γήπεδο της Νιούελς, όταν ήμουν πολύ μικρός. Θα ήθελα να έχω μια φανέλα του, μια φωτογραφία ή απλά να του πω 'γεια' και να τον δω από κοντά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK