Η Νιουκάστλ απειλεί να σπάσει αρνητικό ρεκόρ 120 χρόνων!

Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης ούτε στη δέκατη απόπειρά της στη φετινή Premier League, μετά το 0-0 στην έδρα της Σαουθάμπτον. Πλέον, η Νιουκάστλ απέχει ένα (αποτυχημένο) ματς πριν σπάσει υπεραιωνόβιο ρεκόρ.

Η Νιουκάστλ απειλεί να σπάσει αρνητικό ρεκόρ 120 χρόνων!
AP IMAGES

Το ερχόμενο Σάββατο (σ.σ. 3/11), η Νιουκάστλ υποδέχεται τη Γουότφορντ και πρέπει να νικήσει για έναν επιπλέον λόγο. Η ομάδα του Μπενίτεθ έχει μόλις 3 βαθμούς μετά από 10 αγωνιστικές, χωρίς να έχει καταφέρει να φύγει με τρίποντο από κανένα παιχνίδι της ως τώρα στη φετινή Premier League.

Παρότι ο Ισπανός τεχνικός δήλωνε πριν το ματς του Σαββάτου (σ.σ. 27/10) με τη Σαουθάμπτον που έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα ότι πιστεύει ακόμα πως η ομάδα του μπορεί να τερματίσει στην πρώτη οκτάδα, η πενιχρή συγκομιδή των πρώτων δέκα αγωνιστικών τον εκθέτει σημαντικά.

Η Νιουκάστλ έχει καταφέρει για δεύτερη φορά στην ιστορία της να μην κερδίσει ούτε ένα από τα δέκα πρώτα ματς στη μεγάλη κατηγορία. Η πρώτη (και μοναδική μέχρι πριν λίγες μέρες) φορά που το είχε ξανακάνει, συνέβη τη σεζόν 1898-99. Όχι, δεν πρόκειται για τυπογραφικό λάθος. Πάνε ακριβώς 120 χρόνια από τότε.

Βέβαια, η Νιουκάστλ βρίσκεται πολύ μακριά από το μεγαλύτερο ρεκόρ ανομβρίας όλων των εποχών στην Premier League, ήτοι τα 32 σερί ματς χωρίς νίκη που μέτρησε η Derby County την περίοδο 2007-08. Από το να συμβεί αυτό, είναι μάλλον πιθανότερο να τερματίσει όντως στην οκτάδα η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK