Η Νόριτς γιόρτασε τον έναν χρόνο του Γιαννούλη με το Common People των Pulp

Ένας χρόνος ακριβώς από τη μέρα που ο Δημήτρης Γιαννούλης μετακόμισε στη Νόριτς ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, με τα "καναρίνια" να το γιορτάζουν μέσω ανάρτησης στα social media.

Η Νόριτς γιόρτασε τον έναν χρόνο του Γιαννούλη με το Common People των Pulp
@2021 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ο Δημήτρης Γιαννούλης ανακοινώθηκε από τη Νόριτς στις 19 Ιανουαρίου του 2021, με την αγγλική ομάδα να τον αποκτά από τον ΠΑΟΚ με τη μορφή δανεισμού. Στη συμφωνία ωστόσο, υπήρχε και υποχρεωτική οψιόν αγοράς σε περίπτωση ανόδου του συλλόγου από την Championship στην Premier League, η οποία και πραγματοποιήθηκε την 1η Ιουλίου.

Τον έναν του χρόνο στην ομάδα θέλησε να γιορτάσει η Νόριτς, η οποία αφιέρωσε μία δημοσίευση στα social media στον Έλληνα αμυντικό.

Το ποστ των Άγγλων δανείστηκε τον αρχικό στίχο από το Common People των Pulp, αλλάζοντας βέβαια λίγο τα λόγια. Έτσι το "She came from Greece, she had a thirst for knowledge", έγινε "Ήρθε από την Ελλάδα, είχε δίψα για τη Νόριτς", ενώ αποκαλεί τον Γιαννούλη "Mr. No Brakes", δηλαδή ο Κύριος Χωρίς Φρένα.

Τη φετινή σεζόν ο 26χρονος μπακ έχει καταγράψει 14 συμμετοχές με τα "καναρίνια", από τις οποίες τις εννέα ξεκίνησε βασικός, ενώ έχει μοιράσει και μία ασίστ.

24MEDIA NETWORK