Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ παρουσίασε τον Μασάντο

Μέσα σε κλίμα χαράς, αισιοδοξίας και πίστης ότι θα προσφέρει στην ομάδα, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ παρουσίασε τον Πάουλο Μασάντο.

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ παρουσίασε τον Μασάντο

Την Τετάρτη (4/6), η Ντιναμό Ζάγκρεμπ παρουσίασε με κάθε επισημότητα τις καινούργιες μεταγραφές της, οι οποίες είναι τρεις. Ανάμεσα σε αυτές, φυσικά, και ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού. Η συμφωνία είναι για τρία χρόνια.

Ακολούθησαν δηλώσεις τόσο του ιδίου, στις οποίες δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Ολυμπιακό αλλά και να μιλήσει για το μέλλον του στους Κροάτες όσο και του προπονητή της νέας του ομάδας, που μίλησε για την επικείμενη μεταγραφή.

Οι δηλώσεις του Μασάντο:

"Θα ήθελα πρώτα απ' όλα να ευχαριστήσω τους πάντες στον Ολυμπιακό και τους φίλους της ομάδας όπου πέρασα δύο όμορφα χρόνια, όμως ήταν ώρα για μία αλλαγή. Η Ντιναμό είναι το παρόν και το μέλλον μου, είμαι ευτυχισμένος που είμαι εδώ και είμαι σίγουρος πως θα βοηθήσω την ομάδα να πάρει αποτελέσματα".

Οι δηλώσεις του προπονητή της Ντιναμό Ζόραν Μάμιτς:

"Ο Πάουλο είναι ένας μεγάλος παίκτης και είμαι σίγουρος πως θα μας προσφέρει πολλά στη μεσαία γραμμή. Είναι έμπειρος και τα καλύτερα χρόνια του είναι μπροστά του. Έρχεται από μία μεγάλη ομάδα που πριν από μερικούς μήνες έπαιζε στο Champions League, οπότε είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που ήρθε στη Ντιναμό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK