Η ντρίμπλα του Ιγκουαϊν που θύμισε... Μέσι

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν έχει χάσει την επαφή με τα δίχτυα στα τελευταία ματς της Γιουβέντους, όμως κόντρα στην Αταλάντα αποζημίωσε τους φανς του με μία ντρίμπλα αλά... Μέσι (VIDEO).

Η ντρίμπλα του Ιγκουαϊν που θύμισε... Μέσι

Tο περασμένο καλοκαίρι η Γιουβέντους έδωσε 90.000.000 ευρώ στην Νάπολι για να καλύψει τη ρήτρα που υπήρχε στο συμβόλαιο με τον Ιγκουαΐν και να τον ντύσει στα μπιανκονέρι, όμως ο "Πιπίτα" δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να είναι ο παίκτης που προκαλούσε το φόβο στους αντιπάλους του όταν αγωνιζόταν με τη φανέλα των παρτενοπέι.

Απόδειξη το γεγονός πως στα εννέα προηγούμενα παιχνίδια της "βέκια σινιόρα" είχε μόλις δύο γκολ, με τον Αργεντινό να αποκαλύπτει μάλιστα σε συνέντευξή πως δέχτηκε συμβουλές από τον Ρουντ Φαν Νίστελροϊ για να βελτιώσει την παραγωγικότητά του.

Πάντως, στον αγώνα κόντρα στην Αταλάντα ο Ιγκουαΐν κατάφερε να ξεσηκώσει τον κόσμο που ήταν στις εξέδρες του "Juventus Stadium" έστω και αν δεν σκόραρε στο πρώτο ημίχρονο. Πώς το κατάφερε; Κάνοντας ντρίμπλες σε κλειστό χώρο όπου θύμισε τον συμπατριώτη του... Μέσι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK