Η οδηγία του Ζιντάν που "χάρισε" το 1-0 στην Μπαρτσελόνα!

O Mατέο Κόβασιτς πήρε εντελώς τοις μετρητοίς την οδηγία που του έδωσε ο Ζινεντίν Ζιντάν στο ημίχρονο του clasico και-άθελά του-κρέμασε την ομάδα του στη φάση του πρώτου γκολ της Μπάρτσα.

Real Madrid's Mateo Kovacic, center left, fights for the ball with Barcelona's Luis Suarez during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Dec. 23, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Mateo Kovacic, center left, fights for the ball with Barcelona's Luis Suarez during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Dec. 23, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTOS

H επιλογή του Ζιναντίν Ζιντάν να χρησιμοποίησει τον Ματέο Κόβασιτς από την αρχή του clasico και να αφήσει στον πάγκο τον Ισκο σηκώσει πολλή σκόνη στα ισπανικά, και όχι μόνο, ΜΜΕ.

Είχε το σκοπό του όμως ο Γάλλος και αυτός δεν ήταν άλλος από το μαρκάρισμα του Λιονέλ Μέσι. Βλέποντας μάλιστα τον παίκτη του να κάνει κάποια τακτικά λάθη στο πρώτο μέρος, στο ημίχρονο του έδωσε την εξής χαρακτηριστική οδηγία.

"Θα τον ακολουθείς σ' όλο το γήπεδο!" Δεν συνηθίζεται πλέον στο σύγχρονο ποδόσφαιρο τέτοιο μαρκάρισμα αλλά τον Μέσι τον αντιμετωπίζεις μέ κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο.

Ελα όμως που ακριβώς αυτή η οδηγία στοίχισε το πρώτο γκολ της Μπάρτσα... Ο Κόβασιτς δεν πήγε ποτέ πάνω στον Ράκιτις o oποίος έκανε...pasillo στον άξονα, σέρβιρε στον Σέρχιο Ρομπέρτο και αυτός με τη σειρά του στον Σουάρες για το 1-0.

Ο Μέσι δεν είχε καμία επαφή στη φάση αλλά ο Κόβασιτς θα έχει να λέει στον προπονητή του ότι τον... μάρκαρε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK