Η ομάδα παραπαίει και ο αρχηγός της γλεντάει σε ντισκοτέκ!

Η Βαλένθια απογοητεύει στη φετινή Primera Division και φλερτάρει με τον υποβιβασμό όμως ο αρχηγός της Ντάνι Παρέχο είναι... χαλαρός. Δείτε το video που έκανε έξαλλους τους φίλους της!

Η ομάδα παραπαίει και ο αρχηγός της γλεντάει σε ντισκοτέκ!

Κάθε πέρυσι και... καλύτερα έχει καταντήσει να λέει τα τελευταία χρόνια η Βαλένθια, με την πρωταθλήτρια Ισπανίας του 2004 να παρουσιάζεται φέτος σε τραγική κατάσταση και αυτό να αποτυπώνεται ανάγλυφα και στον βαθμολογικό πίνακα, όπου βρίσκεται στην 17η θέση και είναι οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Τσέζαρε Πραντέλι δεν έχει καταφέρει να διορθώσει τα αρκετά "στραβά" που υπάρχουν εντός της ομάδας και το τελευταίο διάστημα έχει ξεσπάσει "πόλεμος" μεταξύ των οπαδών και των παικτών ενώ τις τελευταίες ώρες οι φίλοι των "νυχτερίδων" έχουν γίνει πυρ και μανία με ένα video που εμφανίστηκε μέσω των social media.

Η ομάδα παραπαίει και ο αρχηγός της γλεντάει σε ντισκοτέκ!

Σε αυτό είναι πρωταγωνιστής ο Ντάνι Παρέχο, με τον αρχηγό της Βαλένθια να μην φαίνεται να... χολοσκάει με την αγωνιστική κατρακύλα της ομάδας του αφού απεικονίζεται να διασκεδάζει μαζί με έναν φίλο του σε ντισκοτέκ όντας μάλιστα μεθυσμένος.

Το συγκεκριμένο video είχε ως αποτέλεσμα ο Παρέχο να μπει στο στόχαστρο των οπαδών ενώ είναι άγνωστο αν μετά από αυτό ο Πίτερ Λιμ θα τον φωνάξει άμεσα στο γραφείο του για την ανανέωση του συμβολαίου του όπως είχε προγραμματίσει εδώ και καιρό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK