Η ομάδα που έβαλε sex toys στις εξέδρες πήρε αυτό που ήθελε

Μπορείς να εξουδετερώσεις το ηθικό του αντιπάλου σου με sex toys στις εξέδρες; Η Σεούλ το προσπάθησε και απ'ότι φαίνεται, τα κατάφερε.

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση Σεούλ-Γκουανγκτζού.
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση Σεούλ-Γκουανγκτζού.

Η επιστροφή σε ποδοσφαιρική δράση χωρίς την παρουσία θεατών είναι ένα σενάριο που μοιάζει βγαλμένο από κακή εκδοχή της τηλεοπτικής σειράς 'Black Mirror'. Όμως αυτή η παράξενη εκδοχή του ποδοσφαίρου είναι τουλάχιστον απαραίτητη, μέχρι να βρεθεί κάποιο εμβόλιο για τον κορονοϊό. Στη Νότια Κορέα το πρωτάθλημα βρίσκεται σε εξέλιξη και η ομάδα της Σεούλ στην πρόσφατη αναμέτρηση της με την Γκουανγκζού, βρήκε έναν τρόπο για να ενισχύσει το ηθικό των παικτών της.

Μπορεί και όχι.

Ας δούμε τι ακριβώς συνέβη:

Η Σεούλ θεώρησε καλή ιδέα να γεμίσει τις κερκίδες με πλαστικές κούκλες. Όμως η ομάδα δεν μπήκε στη διαδικασία να ελέγξει το πώς ακριβώς χρησιμοποιούνται αυτές οι κούκλες, οι οποίες γρήγορα αποδείχθηκε πως ήταν σεξουαλικά αξεσουάρ. Η Σεούλ νίκησε τελικά την Γκουανγκζού με 1-0, έχοντας στις κερκίδες της sex toys, γιατί εν έτει 2020, τίποτα δεν βγάζει νόημα στο στο ποδόσφαιρο και στη συνέχεια, όπως κατέγραψε το Goal.com, με μήνυμα στο Instagram ζήτησε συγνώμη, λέγοντας κάτι σαν "μας ξεγέλασαν".

"Επιβεβαιώνουμε πως οι κούκλες-μανεκέν που εγκαταστήσαμε στις εξέδρες δεν είχαν καμία σχέση με παιχνίδια του σεξ, παρά το γεγονός ότι μοιάζουν με αληθινούς ανθρώπους. Τα μανεκέν έχουν κατασκευαστεί από μια εταιρεία που λέγεται Dalkom, η οποία μας διαβεβαίωσε πως χρησιμοποιούνται για την προβολή προϊόντων μόδας. Αρκετές φορές επικοινωνήσαμε μαζί τους ώστε να επιβεβαιώσουμε πως δεν πρόκειται για αξεσουάρ σεξ. Παρ'όλα αυτά, η Dalcom έχει διανέμει αρκετά μανεκέν και σε μια άλλη εταιρεία ονόματι Soros και κατά τη διαδικασία επιστροφής και ανταλλαγής ορισμένων εξ'αυτών, βρέθηκαν στο στάδιο μας ορισμένες κούκλες που χρησιμοποιούνταιi ως αξεσουάρ σεξ. Θα έπρεπε οι υπάλληλοι μας να έχουν επαληθεύσει πώς η εγκατάσταση των μανεκέν έχει γίνει σωστά. Ήταν ένα ασυγχώρητο λάθος εκ μέρους μας".

Μπορούμε να πιστέψουμε το μήνυμα της ομάδας της Σεούλ. Εκτός αν αυτή ήταν μια -αποτυχημένη- δολιοφθορά της Γκουανγκζού, ώστε να αποπροσανατολιστεί ο αντίπαλος. Τίποτα δεν βγάζει νόημα πια στην εποχή που οδεύουμε προς την εξουδετέρωση της πανδημίας και όλα μπορούν να συμβούν.


News 24/7

24MEDIA NETWORK