Η ομάδα που "τρώει" τον Ολυμπιακό σε αλλαγές προπονητών!

Εάν οι οπαδοί του Ολυμπιακού εξαντλήθηκαν φέτος από τις συνεχόμενες αλλαγές τεχνικών, τι να πουν και αυτοί της ισπανικής Ελντένσε; Διαβάστε το story.

Η ομάδα που "τρώει" τον Ολυμπιακό σε αλλαγές προπονητών!

Είναι κοινό μυστικό πως ο Ολυμπιακός έχει ταλαιπωρηθεί αφάνταστα φέτος από το φύγε εσύ-έλα εσύ όσον αφορά στους ανθρώπους που κάθονται στην άκρη του πάγκου του, καθώς αυτή τη στιγμή ο Τάκης Λεμονής είναι ο πέμπτος κατά σειρά προπονητής των Πειραιωτών από το ξεκίνημα της σεζόν μετά τους Σίλβα, Βίκτορ, Μπέντο και Βούζα!

Σε περίπτωση ωστόσο που οι φανς των "ερυθρολεύκων" ψάχνουν παρηγοριά τότε η ιδανική ομάδα είναι από την Ισπανία και λέγεται Ελντένσε (Club Deportivo Eldense το πλήρες όνομά της).

Η συγκεκριμένη ομάδα αγωνίζεται στον τρίτο όμιλο της Segunda División B (τρίτη κατηγορία Ισπανίας) και την Κυριακή απέναντι στην Σαμπαντέλ μπορεί να υπέστη βαριά εντός έδρας ήττα με 5-0 όμως έγραψε ιστορία: εμφανίστηκε με τον όγδοο διαφορετικό τεχνικό από το ξεκίνημα της σεζόν και ξεπέρασε την Ίσλα Κριστίνα που τη σεζόν 1988-99 είχε δει να περνούν επτά διαφορετικοί προπονητές από τον πάγκο!

"Ευχαριστώ τους οπαδούς της Ελντένσε. Δεν υπάρχουν λόγια για να ευχαριστήσω τους παίκτες για την υποστήριξή τους", δήλωσε ο Ρομπέρτο Καμπίγιο, Νο 8 κατά σειρά προπονητής της μέσα στη σεζόν (μετά τους Yeste, Garrido, Barrera, Cartagena, Poveda, Di Pierro και Casares) ο οποίος αναλαμβάνει πάντως μία ομάδα ήδη "πεσμένη", ούσα ουραγός και σχεδόν 20 πόντους κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK