Η ομάδα του Καρεμπέ για τον τελικό του CL είναι... ΑΠΑΙΧΤΗ!

Ποιος τολμάει να τα... βάλει με την τρομερή ομάδα που δημιουργήθηκε λίγο πριν τον τελικό του Champions League με τη συμμετοχή του Κριστιάν Καρεμπέ; Λογικά κανείς (PHOTO).

Η ομάδα του Καρεμπέ για τον τελικό του CL είναι... ΑΠΑΙΧΤΗ!

Ο Κριστιάν Καρεμπέ είναι μεταξύ των υψηλών προσκεκλημένων της UEFA για να παρακολουθήσουν τον τελικό του Champions League το βράδυ του Σαββάτου και έτσι άλλοτε παλαίμαχος άσος της Ρεάλ είχε την ευκαιρία μεταξύ άλλων να αγωνιστεί στο Ultimate Champions Match που έλαβε χώρα σε πλωτό γήπεδο στον όρμο του Κάρντιφ.

"Όλα τα λεφτά" πάντως ήταν η φωτογραφία που τραβήχτηκε αμέσως μετά τον αγώνα, με τον νυν σύμβουλο στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός να ποζάρει μαζί με άλλες έξι σπουδαίες ποδοσφαιρικές μορφές της στρογγυλής Θεάς.

Αυτοί ήταν οι Ρομπέρτο Κάρλος, Εμίλιο Μπουτραγκένιο, Κλάρενς Ζέεντορφ, Λουίς Φίγκο, Πρέντραγκ Μιγιάτοβιτς, Μίσελ Σαλγάδο και Νταβόρ Σούκερ, με τη λεζάντα που έβαλε στη φωτογραφία που ανέβασε στην ιστοσελίδα της η UEFA να είναι ενδεικτική: "Δεν είναι κακή αυτή η μικρή σύνθεση".

Former Real Madrid CF players Roberto Carlos, Emilio Butragueño, Clarence Seedorf, Luís Figo, Predrag Mijatovic, Christian Karembeu, Míchel Salgado and Davor uker during the Ultimate Champions Match at the UEFA Champions Festival 2017
Former Real Madrid CF players Roberto Carlos, Emilio Butragueño, Clarence Seedorf, Luís Figo, Predrag Mijatovic, Christian Karembeu, Míchel Salgado and Davor uker during the Ultimate Champions Match at the UEFA Champions Festival 2017 SPORTSFILE

News 24/7

24MEDIA NETWORK