Η ομαδική φωτογραφία της Γαλλίας είναι η... πιο Καντέ στιγμή ever

Οι θριαμβευτές της Ρωσίας βρέθηκαν καλεσμένοι στο προεδρικό μέγαρο προκειμένου να δεχθούν τα συγχαρητήρια του Μανουέλ Μακρόν. Βέβαια, για να βρείτε τον Καντέ στην αναμνηστική φωτογραφία θα χρειαστεί να ψάξετε πολύ. Μια εικόνα που ισούται χίλιες λέξεις!

Η ομαδική φωτογραφία της Γαλλίας είναι η... πιο Καντέ στιγμή ever
AP

Η συμβολή του Ενγκολό Καντέ στο δρόμο της Γαλλίας προς την κορυφή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου θεωρείται καταλυτική. Ήταν ο ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα τάκλιν στο τουρνουά. Ο... άσος στο μανίκι του Ντεσάμπ που με τον τρόπο παιχνιδιού του κατάφερε να "ξεκλειδώσει" το ταλέντο του παρτενέρ του στον χώρο του κέντρου, Πολ Πογκμπά, δίνοντάς του τον απαραίτητο χώρο για να φτιάξει παιχνίδι.

Ο 27χρονος άσος τις τελευταίες ώρες-ημέρες είναι το πρόσωπο του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το χαμόγελό του αποτελεί τον... καθρέφτη της επιτυχίας των "τρικολόρ" και το όνομά του έχει γίνει σύνθημα στα χείλη μια ολόκληρης χώρας. " Είναι κοντός, είναι καλός, είναι αυτός που σταμάτησε τον Μέσι", τραγουδούσαν όλοι προς τιμήν του. Συμπαίκτες και παρευρισκόμενοι φίλαθλοι.

Η επιτυχία του τόσο σε διασυλλογικό όσο και σε εθνικό επίπεδο φαίνεται πως δεν έχει αλλοιώσει ούτε στάλα το χαρακτήρα του. Παραμένει το ίδιο σεμνός και ταπεινός. Ντρεπόταν να ζητήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο απ' τους συμπαίκτες του για να πανηγυρίσει και να φωτογραφηθεί με αυτό, φοβούμενος μην γίνει "φόρτωμα", προτιμώντας να περιμένει τελευταίος στη σειρά.

Στον απόηχο των πανηγυρισμών, οι παγκόσμιοι πρωταθλητές κλήθηκαν στο προεδρικό μέγαρο ώστε να δεχθούν τα συγχαρητήρια του Μανουέλ Μακρόν και να φωτογραφηθούν μαζί του. Πολλοί ήταν εκείνοι που απόρησαν ρωτώντας ο ένας τον άλλον που είναι ο Καντέ. Χρειάστηκε λίγη προσπάθεια, αλλά εντοπίστηκε στην τελευταία σειρά, πίσω απ' τον Γκριεζμάν. Ίσα που φαινόταν...

Αν και "βαρόμετρο" της εθνικής, προτίμησε να παραχωρήσει την θέση του σε άλλους που δεν είχαν καταγράψει ούτε λεπτό συμμετοχής στα κοντέρ τους, επιλέγοντας να αποφύγει τους... προβολείς της δόξας που δικαιωματικά αξίζει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK