Η Παναχαϊκή... πήρε ήδη το χριστουγεννιάτικο δώρο του Άρη

Μπορεί να έχουμε σε μια εβδομάδα Χριστούγεννα, ωστόσο ο Άρης έκανε από τώρα το δώρο το στην Παναχαϊκή, μένοντας στο 0-0 με τον ΟΦΗ, την ίδια ώρα που η ομάδα της Αχαΐας νικούσε με 2-0 τον Παναιγιάλειο στο ντέρμπι της περιοχής.

FOOTBALL LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
FOOTBALL LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ισόπαλο χωρίς σκορ έληξε το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Football League μεταξύ Άρη και ΟΦΗ στο "Βικελλίδης", ένα σκορ που ήταν... δώρο για την Παναχαϊκή, η οποία επικράτησε με 2-0 του Παναιγιάλειου στο ντέρμπι της Αχαΐας.

Οι "κίτρινοι" είχαν μόνο νίκες στα επτά πρώτα ματς του πρωταθλήματος, όμως απέναντι στην πολυπρόσωπο και καλά οργανωμένη άμυνα του ΟΦΗ δεν βρήκαν το γκολ και έτσι το σερί "έσπασε". Παραμένουν ωστόσο αήττητοι. Καλύτερος παίκτης ήταν για ακόμη μια φορά ο Βαγγέλης Πλατέλλας, ο οποίος με τις περίτεχνες ενέργειές του έβαλε δύσκολα στους αντιπάλους του, αλλά δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του.

ΑΡΗΣ(ΔημήτρηςΣπανός):Καντιμοίρης, Μπούρμπος, Βαλεριάνος, Σόουζα, Δεληζήσης, Μουμίν, Πλατέλλας(87' Ντούνης), Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος, Παυλίδης(80' Μιλούνοβιτς), Πασάς(56' Μπαργκάν).

ΟΦΗ (ΝίκοςΠαπαδόπουλος):Στρέζος, Νάστος, Λεάλ(72' Χαντί), Κουσκουνάς(65' Κουτσιανικούλης), Μάνος, Παπαστεριανός(87' Ρούσσος), Κομεσίδης, Όγκμποε, Ζιαμπάρης, Μπολάκης, Ποτουρίδης.

Από την άλλη, η πολύ καλή φέτος Παναχαϊκή, η οποία έχει αποκλειστικό της στόχο την άνοδο στα σαλόνια της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ νίκησε και μείωσε τη διαφορά της από τον πρωτοπόρο Άρη στους τρεις πόντους, ενώ παράλληλα, αύξησε και τη διαφορά της από τον τρίτο ΟΦΗ στους τέσσερις. Μια win win κατάσταση δηλαδή.

Τα γκολ στο ντέρμπι της Αχαΐας κόντρα στον Παναιγιάλειο σημείωσαν οι Λουμπαρδάς και Φωτάκης στο δεύτερο ημίχρονο.

ΠANAXAΪΚΗ(Σωκράτης Οφρυδόπουλος):Βρονταράς, Πολίμος, Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Μπουτζίκος,Γκίνο, Φουρλάνος (61’ Μουστακόπουλος), Φωτάκης, Στεργίδης (86’ Πολυχρόνης), Αποστολόπουλος (61’ Ελευθεριάδης), Μωραΐτης.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Παναγιώτης Γκουτσίδης):Αθανασίου, Ρέλλας, Κοντοχρήστος, Βλάχος, Στίκας, Παπαχρήστος (66’ Καζναφέρης), Γκούμας, Μπρους (76’ Γεωργακόπουλος), Σκαρτσίλας (80' Κόκκορης), Αρναρέλλης, Σταματής

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 8ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου

Σπάρτη – Πανσερραϊκός 1-0(10' Μπαρέττας)

Δόξα Δράμας – ΑΟΧ Κισσαμικός 1-1(64' Μαρκόπουλος - 77' Παντελάκης)

Καραϊσκάκης - Τρίκαλα 0-1(82' Καπός)

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου

Βέροια - Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0(16' Σουλιώτης)

Εργοτέλης - Απόλλων Πόντου 1-1(79' Κάιπερς / 6' Λιόνης)

Καλλιθέα - Απόλλων Λάρισας 0-1(15' Σουλίδης)

Άρης - ΟΦΗ 0-0

Παναχαϊκή - Παναιγιάλειος 2-0(69' Λουμπαρδέας, 89' Φωτάκης)

Αχαρναϊκός - Αιγινιακός 0-3α.α.

News 24/7

24MEDIA NETWORK