Η "παντελονάτη" απάντηση του Καμαβινγκά σε ερώτηση για τη μεταγραφή του Εμπαπέ

Ο Εντουάρντο Καμαβινγκά ρωτήθηκε για το αν θα είναι συμπαίκτης με τον Κιλιάν Εμπαπέ στην Ρεάλ και έδωσε την πιο δίκαιη απάντηση απέναντι στην Παρί.

Real Madrid's Brahim Diaz, centre, celebrates with Eduardo Camavinga, right, after scoring the opening goal during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, Feb. 4, 2024. (AP Photo/Bernat Armangue)
Ο Καμαβινγκά AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Εντάξει, μοιάζει δύσκολο να χαλάσει η μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ στην Ρεάλ Μαδρίτης ωστόσο ο Τύπος κυνηγάει το θέμα και κάθε μέρα υπάρχει κάτι καινούργιο...

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Εντουάρντο Καμαβινγκά να ερωτηθεί σχετικά όντας παίκτης της Ρεάλ και φυσικά συμπαίκτης του Εμπαπέ στην Γαλλία. Ο νεαρός μέσος, πάντως, δεν... ενέδωσε και απάντησε εξαιρετικά τόσο απέναντι στον αρχηγό του όσο και στην ομάδα του την Παρί Σεν Ζερμέν.

"Θα σας πω την αλήθεια: Δεν έχω μιλήσει με τον Εμπαπέ. Είναι παίκτης της ΠΣΖ και δεν γνωρίζω τι θα συμβεί την επόμενη σεζόν".

Τα δημοσιεύματα, πάντως, επισημαίνουν ότι εάν η Παρί αποκλειστεί από το Champions League αμέσως μετά θα γνωστοποιηθεί και το "αντίο" του Εμπαπέ στην ομάδα του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK