Η παραδοχή του Ουζουνίδη για τα πλέι οφ

Μάλλον διαφορετικές είναι οι προτεραιότητες του Παναθηναϊκού από την κατάκτηση της πρωτιάς στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ËÁÑÉÓÁ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ËÁÑÉÓÁ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τρίτος την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, χάρη στο 2-0 επί της ΑΕΛ, και μπαίνει με βαθμό στα πλέι οφ, στο -1 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ και με ελπίδες για την κατάκτηση της θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League..

Μόνο που ο Μαρίνος Ουζουνίδης, μέσα από το " στα πλέι οφ θα παίξουν όλοι" άφησε να εννοηθεί ότι δεν είναι αυτός ο στόχος του Παναθηναϊκού, παρά το " δεν θα είμαστε αδιάφοροι".

" Δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι, κάναμε πάντως αυτό που έπρεπε και περιμένουμε τα πλέι οφ. Αν και μπήκαμε καλά, δεν σκοράραμε νωρίς. Μετά το δεύτερο γκολ βάλαμε παιδιά που δεν είχαν παίξει πολύ μέχρι τώρα. Ο σχηματισμός δεν ήταν αυτός που έπρεπε, αλλά έπρεπε να παίξουν. Στα πλέι οφ θα χρησιμοποιηθούν όλοι. Συνολικά είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα.

Ο Στάικος θέλει το χρόνο του, είναι πολύ καλός παίκτης. Έχει καλή τεχνική, πρέπει να βελτιώσει κάποια πράγματα στο παιχνίδι του. Δεν ήταν εύκολη η διαδικασία που πέρασε. Προσπαθεί και δουλεύει καλά. Αν συνεχίσει να βελτιώνεται, ίσως γίνει ένα σημαντικός παίκτης.

Την Παρασκευή είπα κάποια πράγματα στους παίκτες για την εικόνα στο ελληνικό ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή. Τους είπα ότι αυτοί θα αποφασίσουν τι θέλουν. Ξέρουμε ποια είναι τα δεδομένα. Τα πλέι οφ είπα ότι ίσως δεν είναι τόσο σημαντικά, αλλά δεν θα είμαστε αδιάφοροι. Είμαστε μεγάλος σύλλογος και πρέπει να διεκδικούμε αυτό που μπορούμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK