Η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε προετοιμασία και ο Νεϊμάρ πάρτι

Ο Νεϊμάρ είναι γνωστός για τη συνήθεια που 'χει να κάνει μεγάλα πάρτι. Φέτος ήταν πιο ταπεινός, όπως γιόρταζε τα 28α γενέθλια πριν την ώρα τους, μεταξύ δυο αγώνων της Παρί Σεν Ζερμέν. Την επομένη τραυματίστηκε στα πλευρά. Αυτό δεν άρεσε.

O Nεϊμάρ έβαψε μαλλί το Σάββατο, έπαιξε, την Κυριακή έκανε πάρτι και τη Δευτέρα τραυματίστηκε στα πλευρά.
O Nεϊμάρ έβαψε μαλλί το Σάββατο, έπαιξε, την Κυριακή έκανε πάρτι και τη Δευτέρα τραυματίστηκε στα πλευρά. AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

Ο Νεϊμάρ έχει γενέθλια. Αύριο (Τετάρτη 5/2). Γίνεται 28. Μεσοβδόμαδα όμως, δεν γιορτάζει κανείς. Για αυτό έκανε το πάρτι του την περασμένη Κυριακή. Γνωστός για τη συνήθεια που έχει να γιορτάζει, με μεγαλειώδη τρόπο, προσωπικά σημαντικά γεγονότα, πήγε τους φίλους και τους συμπαίκτες του στα καλύτερα, στο Παρίσι. 

Πέρυσι είχε ετοιμάσει μια 'κόκκινη νύχτα', με 200 καλεσμένους. Eμφανίστηκε και με κόκκινες πατερίτσες, ενώ όταν έσβησε τα κεριά στην τούρτα ευχήθηκε να αποκτήσει νέο μετατάρσιο (είχε χτυπήσει στο ματς Κυπέλλου της Παρί Σεν Ζερμέν με την Στρασμπούρ στις 23/1 -τραυματισμό που 'χε υποστεί και το Φλεβάρη του 2018, χρονιά που γιόρτασε με 'μαύρη νύχτα'. Φορούσαν δηλαδή, όλοι μαύρα. Φέτος πήγε τους φίλους του στο Yoyo, γνωστό ως 'παλάτι του Τόκιο'. Το χρώμα της βραδιάς ήταν το λευκό.

Το nightclub βρίσκεται στην περιοχή Τροκαντερό, στο 16ο διαμέρισμα της πόλης του φωτός, όπου είναι η Αψίδα του Θριάμβου, παγκοσμίου φήμης σχολεία, μουσεία, το 'σπίτι' της υψηλής κοινωνίας, αλλά και το Ronald Garros Stadium με το Parc des Princes, όπου παίζει η Παρί Σεν Ζερμέν. Παρεμπιπτόντως, η PSG έχει ματς σήμερα, με τη Ναντ για τη Ligue 1. Ο Νεϊμάρ δεν θα παίξει. Έχει τραύμα στα πλευρά.

Από την ημέρα που υπέγραψε ο Βραζιλιάνος στη γαλλική ομάδα, έχει 'καταφέρει' να είναι τραυματίας κάθε χρόνο στα γενέθλια του.

Όπως θα υπέθεσες όλοι στάθηκαν στο γεγονός της εξόδου. Ο προπονητής του, Τομάς Τούχελ δεν ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος με τον προγραμματισμό του αστεριού του, καθώς 'έκανε το πάρτι μεταξύ δυο αγώνων που 'χουμε για τη γαλλική λίγκα'. Ο Γερμανός, ο οποίος πέρυσι παρέστη στο πάρτι, όχι όμως και φέτος (“από επιλογή , όχι γιατί έχω κάτι με τον Νεϊμάρ”), πρόσθεσε και ότι 'πάντα θέλω να προστατεύω τους παίκτες μου και αγαπώ πραγματικά την ομάδα μου. Με αυτό το πάρτι, ομολογώ ότι είναι δύσκολο να τους προστατέψω. Αλλά το θέμα δεν είναι άσπρο ή μαύρο. Αν είναι αυτός ο καλύτερος τρόπος να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι; Ξεκάθαρα όχι. Είναι ό,τι χειρότερο στον κόσμο; Επίσης, όχι. Είναι κρίμα να δίνουμε στον κόσμο την ευκαιρία να μιλά άσχημα για εμάς. Χρειάζεται να προσαρμοστούμε στα δεδομένα, αλλά δεν θα αφήσω εκτός ή στον πάγκο κάποιον, επειδή βγήκε να γιορτάσει'.

Ή γιατί έχει τσακωθεί μαζί του, κάτι που έγινε με τον Κιλιάν ΕμΜπαμπέ, κατά τη διάρκεια του σαββατιάτικου αγώνα με την Μοντπελιέ. Ο Τούχελ τον έκανε αλλαγή και ο διεθνής Γάλλος έπαθε ένα κάτι τις. “Αυτά συμβαίνουν” σχολίασε ο κόουτς. Ο ΕμΜπαμπέ δεν πήγε στο πάρτι. Προτίμησε να δει Super Bowl.

H Παρί Σεν Ζερμέν ηγείται της βαθμολογίας, στην Ligue 1, έπειτα από 22 αγωνιστικές. Έχει 55 πόντους, 12 περισσότερους από τη δεύτερη Μαρσέιγ και 15 από την τρίτη Ρεν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK