Η Παρί ξέρει από... Games of Thrones!

Οι φανς του "Game of Thrones" περιμένουν με αγωνία τον τελευταίο κύκλο της δημοφιλούς σειράς και οι άνθρωποι της Παρί έβαλαν στο... κλίμα και τους Νεϊμάρ και Εμπαπέ (VIDEO)!

Paris Saint Germain's Kylian Mbappe, right, reacts with Neymar after he scored the second goal against Lyon during their French League One soccer match between PSG and Olympique Lyon at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Sunday, Sept. 17, 2016. (AP Photo/Francois Mori)
Paris Saint Germain's Kylian Mbappe, right, reacts with Neymar after he scored the second goal against Lyon during their French League One soccer match between PSG and Olympique Lyon at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Sunday, Sept. 17, 2016. (AP Photo/Francois Mori) AP

Οι διαχειριστές του επίσημου λογαριασμού της Παρί Σεν Ζερμέν στο Twitter έχουν αποδείξει πολλάκις πως δεν... ησυχάζουν ποτέ και αναζητούν διαρκώς τρόπους για να προβάλλουν την ομάδα του Παρισιού σε κάθε γωνιά του πλανήτη, παίρνοντας ιδέες από το... οτιδήποτε.

Η τελευταία τους έμπνευση ήρθε μάλιστα από την έβδομη τέχνη και συγκεκριμένα από τη δημοφιλέστατη σειρά "Game of Thrones" με την ατάκα "Winter is Coming" ("Έρχεται ο χειμώνας") που είναι σήμα κατατεθέν της να χρησιμοποιείται για να περιγράψει την κατάσταση στο προπονητικό κέντρο της Παρί.

Βλέπετε, το κρύο έχει αρχίσει να κάνει την εμφάνισή του και στην "Πόλη του Φωτός" και οι παίκτες του Έμερι, μεταξύ των οποίων οι Νεϊμάρ και Εμπαπέ έβαλαν τους σκούφους τους για να το αντέξουν...

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΪΜΑΡ-ΕΜΠΑΠΕ ΣΤΑ 51'' ΤΟΥ VIDEO:

News 24/7

24MEDIA NETWORK