Η Παρί ζήτησε εγγράφως... προστασία από τους διαιτητές!

Οι Άραβες της Παρί Σεν Ζερμέν φοβούνται... δάχτυλο της Ρεάλ Μαδρίτης και μίσος των αντιπάλων στην Γαλλία κατά των πανάκριβων "αστεριών" της και γι' αυτό ζήτησε... προστασία από την ομοσπονδία!

PSG's Edinson Cavani reacts during the French Cup soccer match, between Paris Saint-Germain and Guingamp at the Parc des Princes Stadium, in Paris, France, Wednesday, Jan. 24, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
Cavani AP IMAGES

Αν υπάρχει ένας στόχος που θέλουν όσο τίποτε άλλο οι ιδιοκτήτες της Παρί Σεν Ζερμέν αυτή τη σεζόν, αυτός είναι ο Τσάμπιονς Λιγκ. Γι' αυτό αποκτήθηκε ο Νεϊμάρ, γι' αυτό παρέμεινε ο Έντινσον Καβάνι και πάνω απ' όλα γι΄αυτό πονοκεφαλιάζει ο Ουνάι Έμερι πως θα τους κρατήσει όλους ευχαριστημένους.

Έτσι, το πρωτάθλημα, όσο πλησιάζουν τα παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης, μοιάζει δευτερευούσης σημασίας. Ειδικότερα μετά τα σκληρά μαρκαρίσματα που δέχονται οι Νεϊμάρ, Εμπαπέ.

Ειδικότερα ο πρώτος είναι... κόκκινο πανί στην Γαλλία και το απέδειξε με το unfair play που έκανε σε αντίπαλο της Ρεν ( πεσμένος ο Χαμαρί πήγε να πιάσει το χέρι του Βραζιλιάνου για να σηκωθεί, αλλά ο Νεϊμάρ το τράβηξε τελευταία στιγμή και γέλασε).

Όλα αυτά έχουν θορυβήσει την διοίκηση της Παρί που έστειλε επιστολή στην διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, ζητώντας προστασία των παικτών από τα σκληρά μαρκαρίσματα. Θα έχει αποτέλεσμα;

Αν συνεχίσει ο Νεϊμάρ τις... γκάφες, μάλλον το αντίθετο θα γίνει.

AP Photo/Thibault Camus

News 24/7

24MEDIA NETWORK