Η "περίεργη" 11άδα των "πάντσερ"

Μεγάλες εκπλήξεις ετοιμάζει ο Γιόακιμ Λεβ για την πρεμιέρα της Γερμανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο με αντίπαλο την Πορτογαλία για τον 7ο όμιλο.

Η "περίεργη" 11άδα των "πάντσερ"

Η μετατόπιση του Φίλιπ Λαμ στα χαφ, θέση που έπαιζε συχνά και στην Μπάγερν του Γκουαρδιόλα, προκειμένου να καλυφθεί το κενό μπροστά από την άμυνα, αναγκάζει τον Γερμανό εκλέκτορα να παρατάξει μια άμυνα χωρίς κλασικό πλάγιο μπακ και τέσσερις στόπερ! Αυτό γιατί στα φτερά των Μερταζάκερ/Χούμελς, που θα αποτελούν το κεντρικό δίδυμο, θα βρίσκονται ο Τζέρομ Μπόατενγκ (δεξιά) και ο Μπένεντικτ Χέβεντες (αριστερά).

Στα χαφ, εκτός του Λαμ, θα παίξουν κατά πάσα πιθανότατα ο Σάμι Κεντίρα και ο Τόνι Κρος, με αποτέλεσμα ο Μεσούτ Εζίλ να μένει στον πάγκο. Άλλη μία απρόσμενη επιλογή από τον Λεβ.

Ο άσος της Άρσεναλ λογίζεται ως επιτελικός για τον προπονητή των "πάντσερ" και δεν κερδίζει ούτε τη θέση στα πλάγια της επίθεσης. Εκεί που ο Λούκας Ποντόλσκι (αριστερά) και ο Αντρέ Σίρλε (δεξιά) αναμένεται να κερδίσουν το χρίσμα για τη βασική 11άδα της "νασιοναλμάντσαφτ".

Όσο για την κορυφή της επίθεσης, ο Μίροσλαβ Κλόζε, ο μοναδικός καθαρόαιμος επιθετικός της 23άδας, δεν θ' αρχίσει στο βασικό σχήμα. Το ρόλο του "κυφού κυνηγού" σε μια 11άδα που μοιάζει... ισπανική θα έχει ο Τόμας Μίλερ, παίζοντας περισσότερο εκτός περιοχής παρά εντός αυτής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK