Η PHOTO με την άσεμνη χειρονομία που "καίει" τον Χάμες

Ο Χάμες Ροδρίντες ύψωσε το μεσαίο του δάχτυλο προς τις κάμερες πριν από το κρίσιμο παιχνίδι με τον Ισημερινό και ήδη έχει ξεσπάσει... σάλος στη Λατινική Αμερική (PHOTO)!

Colombia's James Rodriguez celebrates scoring his side's first goal against Bolivia during a 2018 World Cup qualifying soccer match at the Roberto Melendez stadium in Barranquilla, Colombia, Thursday, March 23, 2017. (AP Photo/Ricardo Mazalan)
Colombia's James Rodriguez celebrates scoring his side's first goal against Bolivia during a 2018 World Cup qualifying soccer match at the Roberto Melendez stadium in Barranquilla, Colombia, Thursday, March 23, 2017. (AP Photo/Ricardo Mazalan) AP

Σε μια κίνηση που δεν μας έχει συνηθίσει προχώρησε ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Εθνικής Κολομβίας, Χάμες Ροντρίγκες.

Ο Κολομβιανός πριν το κρίσιμο παιχνίδι της εθνικής ομάδας της πατρίδας του με τον Ισημερινό, "πιάστηκε" από φωτογράφο να υψώνει το μεσαίο δάχτυλο, ενώ βρισκόταν στα γραφεία της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Κολομβίας.

Η Κολομβία να θυμίσουμε πως δεν τα πάει και τόσο καλά στα προκριματικά για το παγκόσμιο κύπελλο του 2018 και βρίσκεται στην τέταρτη θέση του ομίλου με τα μέσα να ασκούν εντονότατη κριτική στην παρέα του Χοσέ Πέκερμαν.

Η σχέση παικτών και media πάει από το κακό στο χειρότερο στη χώρα και η τελευταία κίνηση του 25χρονου το αποδεικνύει!

Δείτε την επίμαχη φωτογραφία:

Η PHOTO με την άσεμνη χειρονομία που "καίει" τον Χάμες

Σύμφωνα πάντως με τα δημοσιεύματα του εξωτερικού, η άσεμνη χειρονομία του Ροντρίγκες πήγαινε προς δημοσιογράφους που περίμεναν για κάποια δήλωση...

Photo credits: AP Photo/Ricardo Mazalan

News 24/7

24MEDIA NETWORK