Η photo του Μαγκουάιρ με τη σύζυγό του που έγινε viral

Το πόσο καλό είναι το κλίμα στην αποστολή της εθνικής Αγγλίας στα γήπεδα της Ρωσίας, το είδαν όλοι μετά την πρόκριση στους "4", με μία φωτογραφία του Μαγκουάιρ με τη σύντροφό του να γίνεται viral!

England's Harry Maguire celebrates victory of his team over Sweden during the quarterfinal match between Sweden and England at the 2018 soccer World Cup in the Samara Arena, in Samara, Russia, Saturday, July 7, 2018. (AP Photo/Frank Augstein)
England's Harry Maguire celebrates victory of his team over Sweden during the quarterfinal match between Sweden and England at the 2018 soccer World Cup in the Samara Arena, in Samara, Russia, Saturday, July 7, 2018. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Ήταν που ήταν αγαπητός, τώρα έγινε... κοσμοαγάπητος! Πέρι Χάρι Μαγκουάιρ ο λόγος, με τον σέντερ μπακ της εθνικής Αγγλίας να γίνεται ένας από τους αναπάντεχους ήρωες για την ομάδα του Γκάρεθ Σαουθγκέιτ στα γήπεδα της Ρωσίας και την δημοτικότητά του να εκτοξεύεται αμέσως μετά το ματς με τους Σουηδούς.

Δεν ήταν μόνο ότι μπόρεσε μαζί με τους συμπαίκτες του να κρατήσουν ανέπαφη την εστία του Πίκφορντ για πρώτη φορά σε αυτή τη διοργάνωση αλλά και το ότι από το δικό του κεφάλι (έκανε το 1-0) άνοιξε ο δρόμος για την πρόκριση των Άγγλων στα ημιτελικά, για πρώτη φορά μετά από 28 χρόνια... φαγούρας.

Τα... καλύτερα πάντως για τον Μαγκουάιρ ήρθαν στο φινάλε του αγώνα, με τον Μαγκουάιρ να έχει την ευκαιρία να τα πει για λίγο στις εξέδρες με τη σύντροφό του Φερν Χόκινς και τον συμπαίκτη του, Κάιλ Γουόκερ, να τους "τσακώνει" και να ανεβάζει τη φωτογραφία στο Twitter.

"Όλα τα λέφτα" πάντως ήταν ο σχολιασμός της φωτογραφίας, με τον άσο της Μάντσεστερ Σίτι να βάζει λόγια στο στόμα του Μαγκουάιρ, σαν να έλεγε τα εξής στο τετ α τετ με την αγαπημένη του: "Ναι, μία καλή κεφαλιά δεν πονάει. Εννοώ, από τη στιγμή που θα την βρεις καλά, καταλαβαίνεις πως είναι καλή. Καταλαβαίνεις τι λέω αγάπη μου;".

Φυσικά, το τρολάρισμα του Γουόκερ είχε και "απάντηση", με τον άσο της Λέστερ να ανεβάζει το απόγευμα της Κυριακής την ίδια φωτογραφία, προσθέτοντας διαφορετική λεζάντα: "Μπορείς να ζητήσεις από τους γείτονες να βγάλουν έξω τους κάδους την Δευτέρα; Δεν ερχόμαστε τώρα σπίτι".

Η photo του Μαγκουάιρ με τη σύζυγό του που έγινε viral

Η ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΙ ΜΑΓΚΟΥΑΙΡ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK