Η photo του Μάντζουκιτς με τον Μόντριτς που "πάγωσε" την Ίντερ

Ο Λούκα Μόντριτς βρίσκεται μεταξύ Μαδρίτης και... Μιλάνου, με αποτέλεσμα μία φωτογραφία που ανέβασε ο Μάριο Μάντζουκιτς να γίνει θέμα συζήτησης στα social media. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Croatia's Luka Modric, left, and Croatia's Mario Mandzukic celebrate their side's opening goal during the quarterfinal match between Russia and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Fisht Stadium, in Sochi, Russia, Saturday, July 7, 2018. (AP Photo/Darko Bandic)
Croatia's Luka Modric, left, and Croatia's Mario Mandzukic celebrate their side's opening goal during the quarterfinal match between Russia and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Fisht Stadium, in Sochi, Russia, Saturday, July 7, 2018. (AP Photo/Darko Bandic) AP PHOTO/DARKO BANDIC

Η Ίντερ έχει τάξει τον ουρανό με τ'άστρα στον Λούκα Μόντριτς για να τον πείσει να αφήσει την Μαδρίτη μετά από αρκετά χρόνια παρουσίας, επιλέγοντας τη Serie A για να συνεχίσει την καριέρα του, την ίδια ώρα όμως η Ρεάλ δεν είναι διατεθειμένη να τον χάσει και φέρεται διατεθειμένη να του προσφέρει γενναία αύξηση στις αποδοχές του για να τον δέσει στο "Μπερναμπέου".

Ποια από τις δύο ομάδες θα βγει κερδισμένη στη μάχη για τον πολυτιμότερο παίκτη του Μουντιάλ; Αυτό ουδείς μπορεί να το πει με βεβαιότητα, το σίγουρο πάντως είναι πως στο μυαλό του Μάριο Μάντζουκιτς, δεν θα υπάρχει κάποια αλλαγή στο ποδοσφαιρικό περιβάλλον του συμπατριώτη του.

Αυτό τουλάχιστον υπέθεσαν οι περισσότεροι βλέποντας ανάρτησή του στο Instagram, με τον άσο της Γιουβέντους να ανεβάζει φωτογραφία του μαζί με τον Μόντριτς και να σχολιάζει:

"Ήταν εκπληκτικό που μοιράστηκα μία αξέχαστη μουντιαλική εμπειρία με τον συμπαίκτη μου και φίλο μου Λούκα Μόντριτς. Ένα σπουδαίο καλοκαίρι τελείωσε, είναι ώρα να γυρίσουμε στις ομάδες μας".

Ανεξάρτητα πάντως από το τι έχει στο μυαλό του ο Μάντζουκιτς, οι επόμενες 24 ώρες θα είναι κρίσιμες για το μέλλον του Μόντριτς στην Ρεάλ, με τον εξαιρετικό μέσο να αναμένεται να συναντηθεί με τους Φλορεντίνο Πέρεθ και Τζουλέν Λοπετέγκι για να συζητήσουν για το μέλλον του στην ομάδα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK