Η πιο ανθρώπινη ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Τι είναι ποδόσφαιρο; Πάθος, αγάπη, κάτι το μοναδικό. Διαφορετικά, μια καλή παρέα, ένας καναπές και ένα ποτήρι μπύρα. Ένας Κολομβιανός που αντιμετωπίζει προβλήματα οράσεως και ακοής τα διαθέτει όλα αυτά και παρακολουθεί το Μουντιάλ με τη βοήθεια του φίλου του. Διαβάστε το τρομερό στόρι. (PHOTOS & VIDEO)

Η πιο ανθρώπινη ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Το ποδόσφαιρο είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό άθλημα. Για πολλούς αποτελεί τρόπο ζωής και πάθος, ενώ για άλλους είναι διέξοδος απ' τα προβλήματα που τους ταλανίζουν σε καθημερινή βάση.

Ο "βασιλιάς των σπορ" δεν διαχωρίζει τους ανθρώπους σε μικρούς ή μεγάλους, σε ξένους ή γηγενείς, σε υγιείς ή πάσχοντες. Αντιθέτως, ενώνει του λαούς και τους φέρνει ακόμη πιο κοντά.

Τρανό παράδειγμα η γιορτή του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας και οι δεκάδες ανθρώπινες ιστορίες ζωής απ' αυτό, που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας.

Όπως αυτή:

Ο Κολομβιανός Χοσέ Ρίτσαρντ Γκαγιέγο έχασε την όραση και την ακοή του σε ηλικία εννιά ετών λόγω μιας σπάνιας ασθένειας. Αυτό που δεν απώλεσε όμως και εξακολουθεί να τον "πλημμυρίζει" μέχρι και σήμερα είναι η λατρεία του για την στρογγυλή θεά.

Η πιο ανθρώπινη ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Για καλή του τύχη, εδώ και τρία χρόνια έχει μπει στη ζωή του το φιλαράκι του, ο Σέζαρ Ντάσα, τους οποίους ένωσε η αγάπη τους για το ποδόσφαιρο και έκτοτε παρακολουθούν μαζί αγώνες και δη εκείνους της εθνικής τους ομάδας.

Με τη βοήθεια ενός ταμπλό που έφτιαξε ο ίδιος και παραπέμπει σε ποδοσφαιρικό γήπεδο, κατευθύνει τα χέρια του Γκαγιέγο, περιγράφοντάς του σε πραγματικό χρόνο τι συμβαίνει στον αγώνα. "Θέλω να τον κάνω να νιώσει την εμπειρία του Μουντιάλ όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικά", ισχυρίστηκε ο ίδιος.

Η πιο ανθρώπινη ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Το πιο αξιοθαύμαστο απ' όλα είναι πως ο Ντάσα μπήκε στον "κόπο" να μάθει την νοηματική γλώσσα έτσι ώστε να προσφέρει χαρά στον κολλητό του. Μάλιστα, οι δυο τους παρακολούθησαν μαζί το θρίαμβο της Κολομβίας επί της Πολωνίας με σκορ 3-0 και το πανηγύρισαν έξαλλα!

Το χαμόγελο αυτού του μοναδικού ανθρώπου τα λέει όλα!

Η πιο ανθρώπινη ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΛΟΝΙΣΤΙΚΟ VIDEO:

News 24/7

24MEDIA NETWORK