Η πιο αστεία (και βρώμικη) αιτία απόλυσης δημοσιογράφου από ομάδα εντοπίστηκε στη Σκωτία

Ο Μπόμπι Μπούλοκ αρχικά πήγε σε λάθος γήπεδο. Μετά ενημέρωσε για το τι έκανε στην τουαλέτα στη διάρκεια του ημιχρόνου και προκάλεσε την αργοπορία του. Θα έλεγε κανείς πως από την αρχή... βρώμαγε η δουλειά με τον σχολιαστή του Χάμιλτον - Ρος Κάουντι.

Η πιο αστεία (και βρώμικη) αιτία απόλυσης δημοσιογράφου από ομάδα εντοπίστηκε στη Σκωτία
HAMILTON ACCIES FC TWITTER ACCOUNT

Οι Μπόμπι Μπούλοκ και Τόνι Χάγκερτι μετέδιδαν την αναμέτρηση της Χάμιλτον με την Ρος Κάουντι το βράδυ της Τετάρτης (3/2). Ένα εξάποντο ματς παραμονής, το οποίο κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι με 2-1, σκοράροντας δύο τέρματα στο τελευταίο δεκάλεπτο. Έτσι η Χάμιλτον παρέμεινε ουραγός της Premiership, αλλά αυτή μάλλον δεν ήταν η σημαντικότερη είδηση της βραδιάς.

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης, ο Μπόμπι Μπούλοκ ένιωσε το κάλεσμα της φύσης. Του πήρε λίγη περισσότερη ώρα από όσο υπολόγιζε, έτσι δεν ήταν στην θέση του στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου. Μόλις επέστρεψε, θεώρησε λογικό να ενημερώσει τον κόσμο μέσω του μικροφώνου του για τον λόγο της αργοπορίας του. Απολογήθηκε στους τηλεθεατές στο pay-per-view κανάλι του συλλόγου, εξηγώντας πως έπρεπε να πάει για μια 'wee jobby' - στη σκωτσέζικη αργκό σημαίνει την... ανάγκη της εντερικής δραστηριότητας. Μάλιστα δεν έμεινε εκεί, υποστηρίζοντας πως... ζορίστηκε λιγάκι.

Ήταν φυσικό επόμενο να πάρουν φωτιά τα social media για να 'ταξιδέψουν' οι εξηγήσεις του Μπούλοκ, που μάλλον δεν ήταν απαραίτητες... Και σίγουρα δεν φάνηκαν αστείες στη διοίκηση της Χάμιλτον, που προχώρησε στην απόλυση του. "Ένας συνεργάτης με καθήκοντα του συνσχολιαστή υπερέβη τα όρια το απόγευμα, με μια πολύ φτωχή απόπειρα χιούμορ. Ο σύλλογος δεν το βρήκε καθόλου αστείο και αυτός ο άνθρωπος δεν θα χρησιμοποιηθεί ξανά. Ζητάμε συγγνώμη για το περιστατικό", ανέφερε η ανακοίνωση της Χάμιλτον.

Τα παρατράγουδα με τον Μπούλοκ είχαν ξεκινήσει νωρίτερα όταν αντί να μεταβεί αρχικά στο 'Fountain of Youth Stadium', που φιλοξενούσε την αναμέτρηση, πήγε στο IBROX. Έτσι η Χάμιλτον έστειλε τον υπεύθυνο επικοινωνίας της, Μάρκους Νας, να τον αντικαταστήσει για τα πρώτα δέκα λεπτά, πριν ο Μπούλοκ φτάσει στο σωστό γήπεδο. Θα έλεγε κανείς πως από την αρχή... βρώμαγε η δουλειά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK