Η πιο αστεία στιγμή του Μουρίνιο στην Τότεναμ

Ένα παιχνίδι γεμάτο εναλλαγές και ανατροπές μπορεί να σε τρελάνει. Στη νίκη της Τότεναμ επί της Μάντσεστερ Σιτι, ο Ζοζέ Μουρίνιο τρελάθηκε σε σημείο που προκάλεσε... τρόμο.

Ο προπονητής της Τότεναμ, Ζοζέ Μουρίνιο, σε στιγμιότυπο κατά την αναμέρτηση με τη Μάντσεστερ Σίτι για την Premier League 2019-2020 στο 'Τότεναμ Στέιντιουμ', Λονδίνο, Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020
Ο προπονητής της Τότεναμ, Ζοζέ Μουρίνιο, σε στιγμιότυπο κατά την αναμέρτηση με τη Μάντσεστερ Σίτι για την Premier League 2019-2020 στο 'Τότεναμ Στέιντιουμ', Λονδίνο, Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 AP PHOTOS

Δεν τον λένε τυχαία 'Special One'. Ο Ζοζέ Μουρίνιο βρίσκεται εδώ και λίγους μήνες στον πάγκο της Τότεναμ και έχει καταφέρει να λειτουργήσει σαν μια δύναμη ψυχολογικής εκτόξευσης για την ομάδα του Λονδίνου, που βρίσκεται μέσα στον στόχο του Champions League και στην Premier League λειτουργεί ως φονέας γιγάντων, με πιο πρόσφατο παράδειγμα τη Μάντσεστερ Σίτι, την οποία και νίκησε με 2-0.

Όταν προς το τέλος του 1ου ημιχρόνου, ο Ουγκό Λορίς κατάφερε να αποκρούσει το πέναλτι του Ιλκάι Γκιουντογκάν, ο Πορτογάλος προπονητής τρελάθηκε. Σηκώθηκε από τον πάγκο και πανηγύρισε μαζί με τον βοηθό του, σαν να είχε κερδίσει κιόλας το ματς. Στη συνέχεια, όμως, όταν ο βοηθός του τού υπενθύμισε ότι ο Ραχίμ Στέρλινγκ θα μπορούσε να δεχθεί δεύτερη κίτρινη κάρτα για 'θέατρο' και να αποβληθεί από τον αγωνιστικό χώρο, όλα άλλαξαν. Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα αφηνίασε και μαζί με τον βοηθό του έγιναν κάτι σαν Μπάτμαν και Ρόμπιν, με αντίπαλο τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Η εικόνα, αν στη θέση του Μουρίνιο βρισκόταν ένας Έλληνας προπονητής, σε ελληνικό γήπεδο, θα 'φώναζε' Νίκος Αλέφαντος και ενδεχομένως να είχε γραφτεί στο παλμαρέ των πιο κινηματογραφικών στιγμών του στους αγωνιστικούς χώρους της Α' Εθνικής.

Ο Έρικσεν μπορεί να δώσει στην Ίντερ το πρωτάθλημα; Η απάντηση στο Pod-όσφαιρο:

News 24/7

24MEDIA NETWORK