Η πιο περίεργη παρουσίαση παίκτη έγινε στη Ρωσία από την ΤΣΣΚΑ

Ο Μπρούνο Φους βγήκε στο γήπεδο για να κάνει κόλπα με την μπάλα, κατά την παρουσίασή του από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Μαζί του βγήκαν και δύο ημίγυμνες Βραζιλιάνες για να χορέψουν σάμπα...

Η πιο περίεργη παρουσίαση παίκτη έγινε στη Ρωσία από την ΤΣΣΚΑ

Ο Μπρούνο Φους αποτελεί το πιο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής κόστισε 8.000.000 ευρώ στους Ρώσους, που ευελπιστούν στο πρόσωπό του να βρουν τον επόμενο ηγέτη της άμυνάς τους. Αν κρίνουμε από την πρώτη μέρα του, η ΤΣΣΚΑ έχει... περίεργες προσδοκίες για τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό.

Ο Φους βρέθηκε στο γήπεδο της ΤΣΣΚΑ για διαδικαστικά ζητήματα και επ' ευκαιρίας, γύρισε ένα βίντεο για λογαριασμό του συλλόγου. Μόνο που δεν ήταν μόνος. Ξαφνικά, από τη φυσούνα των αποδυτηρίων βγήκαν δύο συμπατριώτισσές του, οι οποίες άρχισαν να χορεύουν σάμπα! Μάλιστα, ήταν ντυμένες σαν να κατέφθασαν μόλις από το καρναβάλι του Ρίο, φορώντας τα... απολύτως απαραίτητα.

Ο αποσβολωμένος Φους δεν ήξερε πως να αντιδράσει και απλά χόρεψε μηχανικά μαζί με τις Βραζιλιάνες καλλονές, γελώντας αμήχανα. Δεν ξέρουμε αν η ΤΣΣΚΑ κερδίσει κάτι από τον νεαρό ποδοσφαιριστή, όμως σίγουρα κερδίζει βραβείο για την πιο περίεργη παρουσίαση μεταγραφικού αποκτήματος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK