Η πιο βαριά ήττα των τελευταίων δυο αιώνων!

Η Ρέιντζερς γνώρισε βαριά ήττα με 5-1 στην έδρα της από την Σέλτικ, τη μεγαλύτερη σε έκταση από τον Γενάρη του... 1898! Από το 1888 κρατάει η κόντρα των δυο ομάδων (VIDEO)!

Celtic's Erik Sviatchenko, right, and Rangers' Martyn Waghorn battle for the ball during the Scottish Premiership soccer match at Celtic Park, Glasgow, Sunday March 12, 2017. (Jane Barlow/PA via AP)
Sviatchenko Waghorn AP

Το καλοκαίρι που μας πέρασε η Ρέιντζερς μετά από τέσσερα χρόνια στις μικρότερες κατηγορίες (υποβιβάστηκε λόγω χρεών), επέστρεψε στην Premiership της Σκωτίας με πολλά όνειρα από τους φιλάθλους της για πρωτάθλημα.

Βέβαια, κόντρα στη μεγάλη της αντίπαλο, Σέλτικ, οι "Gers" δεν τα πάνε και τόσο καλά. Ήττα πριν λίγες ημέρες στους "4" του κυπέλλου και... διασυρμός στο "Ibrox" το Σάββατο με 5-1! Η συγκεκριμένη ήττα είναι η πιο βαριά στην έδρα της Ρέιντζερς από τον Γενάρη του 1898, δηλαδή δυο... αιώνες πίσω!

Τότε η Σέλτικ είχε επικρατήσει με 4-0, ενώ η μεγαλύτερη σε έκταση ήττα είναι με 7-1 το 1957 για το κύπελλο Σκωτίας. Για την ιστορία το σκορ άνοιξε στο 7ο λεπτό ο Σινκλέρ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ ο Γκρίφιθς έκανε το 0-2 στο 18΄. Στο 52' ο ΜακΓκρέγκορ έκανε το 0-2, ο Μπογιατά στο 66' το 0-4, όμως στο 81' ο Μίλερ πέτυχε το γκολ της... τιμής.

Το τελικό και ιστορικό 1-5 διαμόρφωσε ο Λάστινγκ στο 87ο λεπτό.

Jane Barlow/PA via AP

News 24/7

24MEDIA NETWORK