Η πιθανή ενδεκάδα του Μίτσελ
Πανέτοιμος να πανηγυρίσει τη νίκη κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο Παναθηναϊκός είναι ο Ολυμπιακός.
Οι “ερυθρόλευκοι” μαθηματικά πρωταθλητές εδώ και αρκετές αγωνιστικές, επιθυμούν να δώσoυν χαρά στους περίπου 30.000 φίλους της ομάδας που θα γεμίσουν το “Γεώργιος Καραϊσκάκης” και να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο το γόητρο της ομάδας.
Ο Μίτσελ φαίνεται ότι δεν έχει κατασταλάξει για τους 11 που θα χρησιμοποιήσει στο ντέρμπι αφού και στην προπόνηση του Σαββάτου έκανε αρκετές δοκιμές.
Σύμφωνα πάντως με όσα έχει δείξει μέσα στην εβδομάδα προβάδισμα έχουν οι Μέγερι, Μοντέστο, Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Χολέμπας, Φέισα, Μανιάτης, Γκρέκο, Φουστέρ, Αμπντούν και Τζιμπούρ.
Θέσεις με αξιώσεις στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Ιμπαγάσα (αντί του Γκρέκο) και Παπάζογλου (αντί του Μοντέστο) ενώ πιθανότητες έχουν επίσης οι Μασάντο και Βλαχοδήμος.
Σε κάθε περίπτωση, το 4-3-3 του Μίτσελ δεν πρόκειται να αλλάξει αφού αυτό διέπει τη φιλοσοφία του Ισπανού τεχνικού.